Fri frakt över 999 kr      Prisgaranti       200% klimatkompenserat
Laddar

Köksredskap

Hos oss på Reforma hittar du en mängd olika köksredskap som både är snygga och användarvänliga. Dekorera din köksbänk någon av våra med snygga och rustika skärbrädor eller ta din dukning till en ny nivå med exklusiva salladsbestick i en trendig färg eller stilrent trä. Vad du än är på jakt efter till köket har vi på Reforma köksredskapen som passar för alla tillfällen! 

Exklusiva och prisvärda köksredskap och kökstillbehör online

Vi spenderar mycket tid i köket och vi på Reforma tycker det ska vara enkelt och lätt att hitta snygga och användarvänliga köksredskap som tillför det lilla extra vare sig det kommer till matlagningen eller din dukning. Därför är vi stolta att kunna presentera vårt breda utbud av köksredskap som både är användarvänliga och iögonfallande för att du garanterat ska kunna hitta de köksredskap som passar just dig och ditt kök. Här hittar du allt från stekpannor och kastruller i hög kvalitet till de perfekta drink- och bartillbehören till hemmabaren!

Läs mer

Produkter

Köp köksredskap från välkända märken som House Doctor, Nordal och Ib Laursen online hos Reforma

Presentera dina bästa rätter i på ett elegant uppläggningsfat, förstärk intrycket av ostar och charkuterier genom att servera på en stilfull skärbräda eller dekorera köksbänken med några av våra eleganta kryddkvarnar. Vare sig du avnjuter en lång middag kring köksbordet tillsammans med vänner framför en vacker dukning eller lagar din paradrätt i köket kommer du garanterat trivas med hjälp av dessa väl utvalda köksredskap från Reforma som hjälp. 

Vi äter med ögonen

Alla kockar vet hur viktigt det är att maten presenteras på ett snyggt och tilltalande sätt. Genom vårt breda sortiment av utvalda köksredskap från välkända varumärken som House Doctor, Nordal och IB Laursen kan vi hjälp dig att skapa både tilltalande servering och dukning som skiljer sig från mängden. Alla våra köksredkap på lager skickas oftast samma dag som du lägger din beställning och du väljer själv ett leveransalternativ som passar dig. Välkommen att beställa dina nya köksredskap och allt till dukningen online hos Reforma redan idag!

Logga in
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.