Slevar & Skedar - Köksredskap - DUKNING| | [TEXT_KORT]

Slevar & Skedar

Välkommen till Reformas utbud av slevar och skedar! Här har vi samlat ett välsorterat utbud av stilrena slevar och skedar som garanterat kommer sätta guldkant på både din dukning och matlagning.

Slevar och skedar i hög kvalitet till din matlagning

Vi spenderar många timmar i köket och vi på Reforma anser att med hjälp av användarvänliga och stilrena köksredskap i blir din matlagning både enkel och rolig både när det kommer till tillagning och servering. Presentera dina sallader och grytor på något av våra stilrena serveringsfat eller större tallrikar och addera en slev eller sked i stilrent trä eller metall för den extra guldkanten på dukningen. Här hittar du även ett utbud av stilrena skedstöd och andra smarta köksredskap för för att ytterligare underlätta din matlagning.

Filtrera på
Varumärke
Färg
Pris
Sortera

Köp skedar och slevar online på Reforma

Handla dina köksredskap online på Reforma och få det enkelt och smidigt levererat hem till dig. Vi skickar oftast dina order samma dag som du lägger din beställning och erbjuder utöver det även snabba leveranstider, trygga betalningsalternativ och har du några frågor gällande din beställning finns vår tillmötesgående kundtjänst givetvis här för att hjälpa dig.
Välkommen att köpa dina skedar och slevar på Reforma redan idag!
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

ny kund? Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på instagram för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter!
Ange koden i kassan när du handlat klart.
Tack för att du prenumererar!
Ny kund? 
Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter. 
Thank you for subscribing!