Fri frakt över 999 kr      Prisgaranti       200% klimatkompenserat
Laddar

Bordsunderlägg

Ett bordsunderlägg är en enkel lösning att få en fin dukning både till vardag och fest. Här har vi valt ut fina bordsunderlägg och även fina bordsdekorationer som kommer att ge din dukning det lilla extra och som även skyddar bordet från onödiga repor och andra skador.

Handla snygga och trendsäkra bordsunderlägg online hos Reforma

Alla vill vi ha en inbjudande dukning när vi ska äta, både till vardagsmiddagen och till festmåltiden. Det enklaste sättet att duka fint är att använda fina bordsunderlägg för att få en lyfta din dukning och dessa torkas enkelt av efter måltiden och du slipper all tvätt som du har om du använder dukar av tyg. Här kan du hitta många olika bordsunderlägg som passar en mängd olika inredningsstilar, och samtidigt handla miljövänligt då vi självklart även erbjuder många fina hållbara bordsunderlägg att välja på. Ska du duka till många blir det finast att endast ha en bordsdekoration i mitten och sen får du plats att sätta många tallrikar runt ditt bord.
Läs mer

Produkter

Handla bordsunderlägg och bordstabletter från kända varumärken som House Doctor, Bloomingville och Dixie hos Reforma

När du ska duka till din middag blir det alltid roligare om du har fina bordsunderlägg att lägga fram under dina tallrikar. Här kan du välja olika vägar att gå, du kan ha en under varje tallrik eller om ni blir många till bordet, lägga ihop flera bordsunderlägg i mitten där du placerar maten och kan då sätta tallrikarna tätare runt bordet. Vi på Reforma Sthlm har förstås många hållbara alternativ så att du enkelt kan handla miljövänligt och här har vi verkligen valt de vackraste på marknaden i lin för att du ska få den perfekta looken på din dukning.

Inspireras i din dukning

Du kan också använda olika färger och form på dina bordsunderlägg och skålar och fat för att få en roligare och levande stil, eller varför inte välja en vacker bordsdekoration i mitten som ger liv och lekfullhet till din dukning. Här ger vi dig möjligheterna och det är nu bara din fantasi som sätter gränserna för kommande fina dukningar i ditt eget hem.

Logga in
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.