Vattenflaskor - Övrigt - DUKNING| | [TEXT_KORT]

Vattenflaskor

Välkommen till Reformas stilrena och hållbara vattenflaskor! Panta dina gamla PET-flaskor och investera i en snygg vattenflaska i hög kvalitet som går att använda flera gånger och är bra för både din plånbok och bra för miljön.

Köp vattenflaskor i hög kvalitet hos Reforma

På gymmet, i bilen eller på språng - släck törsten vart du än befinner dig med en av våra stilrena och användarvänliga vattenflaskor från Reforma! Dessa vattenflaskor är så stilrena att de enkelt kan stå kan lämnas framme på bänken och påminna dig om dagens vattenintag. Genom att investera i en vattenflaska i hög kvalitet som håller både kyla och värme istället för engångsflaskor sparar du både på pengar och miljön. Håll kall dryck kyld på dukningen under varma sommardagar eller kombinera din vattenflaska med några av våra snygga kaffekoppar eller tekoppar och servera varm dryck på fikastunden - dessa vattenflaskor håller varm dryck varm i upp till 12 timmar och kall dryck kyld i upp till hela 24 timmar.

Handla vattenflaskor enkelt och smidigt online hos Reforma Sthlm

Köp vattenflaskor av hög kvalitet enkelt och smidigt online hos oss på Reforma! Reforma erbjuder flexibla leveransalternativ, trygga betalningslösningar och smidiga returprocesser. Vattenflaskor på lager skickas samma dag som du lägger din beställning och har du frågor om din order så finns vår hjälpsamma kundtjänst givetvis till hands för att svara på dina frågor.
Välkommen att handla vattenflaskor hos Reforma Sthlm redan idag!
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

ny kund? Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på instagram för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter!
Ange koden i kassan när du handlat klart.
Tack för att du prenumererar!
Ny kund? 
Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter. 
Thank you for subscribing!