Fri frakt över 999 kr      Prisgaranti       200% klimatkompenserat
Laddar

Handdukar

Välkommen till Reformas breda utbud av mjuka och vackra handdukar och badhanddukar till badrummet och köket!

Vackra handdukar som blir pricken över i:et i din badrums- och köksinredning

Köp vackra handdukar, både till kök och badrum hos oss på Reforma. Här nedan finner du ett stort utbud av olika varianter från välkända varumärken så som House Doctor, Ib Laursen, Hubsch och HK Living. Med en ny handduk att hänga upp i köket eller badrummet ger du nytt liv till din inredning och rummet kommer omedelbart att få sig ett härligt lyft! Innan du införskaffar dig en ny handduk till hemmet bör du fundera över vilken storlek du är ute efter, vilket material du önskar samt vilken färgskala som kommer komplettera din heminredning bäst. Vi säljer vackra kökshanddukar i allt från jordnära färger i brunt, rostrött och mossgrönt, till renare och mer pigga färger som gult, blått och vitt. Här nedan kan du även klicka hem vackra badlakan och badhanddukar som är lika mycket inredningsdetalj som praktiskt redskap efter dusch och bad!

Läs mer

Produkter

Kökshandduk 'Hanni' - Beige/Vit
Kökshandduk 'Hanni' - Beige/Vit
Reforma

Kökshandduk 'Hanni' - Beige/Vit

199 kr
1-2 dagar
Kampanj
Handduk 'Lea' 50x70 - Vit
Handduk 'Lea' 50x70 - Vit
Handduk 'Lea' 50x70 - Vit
Kampanj
Svanefors

Handduk 'Lea' 50x70 - Vit

179 kr
Ordinarie pris: 199 kr
169 kr
1-2 veckor
Kampanj
Handduk 'Lea' 50x70 - Grå
Handduk 'Lea' 50x70 - Grå
Handduk 'Lea' 50x70 - Grå
Kampanj
Svanefors

Handduk 'Lea' 50x70 - Grå

179 kr
Ordinarie pris: 199 kr
169 kr
1-2 veckor
Kampanj
Kökshandduk 'Mary' 50x70 - Grön
Kökshandduk 'Mary' 50x70 - Grön
Kökshandduk 'Mary' 50x70 - Grön
Kampanj
Svanefors

Kökshandduk 'Mary' 50x70 - Grön

107 kr
Ordinarie pris: 119 kr
101 kr
1-2 veckor
Kampanj
Handduk 'Carlton' 30x30 - Vit
Handduk 'Carlton' 30x30 - Vit
Kampanj
Svanefors

Handduk 'Carlton' 30x30 - Vit

44 kr
Ordinarie pris: 49 kr
42 kr
1-2 veckor
Kampanj
Handduk 'Carlton' 50x70 - Vit
Handduk 'Carlton' 50x70 - Vit
Kampanj
Svanefors

Handduk 'Carlton' 50x70 - Vit

134 kr
Ordinarie pris: 149 kr
127 kr
1-2 veckor

Handla miljövänliga handdukar och kökshanddukar på Reforma!

Visste du att vi beräknar alla våra utsläpp som genereras av hela vår produktionskedja, för att sedan se till att investera i vindkraftverk som ersätter kolkraft? Just därför kan vi kalla oss klimatneutrala och när du handlar hos oss på Reforma kan du därför vara säker på att du gör ett bättre val för klimatet och vår jord. Vill du handla miljövänliga kökshanddukar, handdukar och badlakan är Reforma svaret för dig. Vi erbjuder snabba leveranser, hjälpsam kundtjänst och superschyssta villkor för returer. Därför kan du enkelt och snabbt beställa hem dina nya handdukar hemma från soffan och få ordern levererad direkt till din dörr!

Handdukar och kökshanddukar från House Doctor, Bloomingville, Broste Copenhagen, Ib Laursen och Madam Stoltz

I vårt breda sortiment av handdukar och kökshanddukar finner du en mängd olika varianter och stilar från välkända varumärken så som House Doctor, Bloomingville, Broste Copenhagen, Ib Laursen och Madam Stoltz. Välj mellan diskreta varianter i ljusa färger, till mer utstickande alternativ i regnbågens alla färger och med härliga mönster! Det är underbart att våga mixa och matcha flera olika färger i exempelvis ett badrum då detta rum vanligtvis tenderar att annars bli kalt och tråkigt. Med hjälp av textilier kan du enkelt och snabbt liva upp detta kala rum och göra det till en härlig oas som du längtar till på morgonen när du vaknar! Missa inte våra vackra strandhanddukar i snygga kulörer från Ib Laursen som passar lika bra i badrummet efter duschen, som på stranden efter badet! Välkommen till Reformas utbud av handdukar, badlakan, strandhanddukar och kökshanddukar!

Köp handdukar på nätet här hos Reforma Sthlm

Hos Reforma Sthlm finns all tänkbar typ av handdukar du kan tänkas vilja ha i ditt hem! Vintage handdukar, moderna handdukar och mycket mer! Att dekorera hemmet med handdukar är en av de viktigaste sakerna för att skapa en harmonisk och hemtrevlig inredning. Dessutom är ju handdukar vackra, så gör dina handdukar till ett smycke i hemmet! Hitta dina nya handdukar här hos oss på Reforma Sthlm! Vi har handdukar i flera olika stilar, material och prisklasser så att just du ska kunna hitta de handdukar som passar ditt hem och din inredningsstil bäst! Oavestt om du vill ha handdukar med modern eller vintage stil så hittar du det hos oss! Med varumärken som House Doctor, Bloomingville, Nordal, Hubsch, Ib Laursen och Trademark Living kan det till och med bli svårt att välja bland alla handdukar!Våra handdukar passar hem som har en (eller en blandning) av följande inredningsstilar: modern design, shabby chic inredning, vintage möbler, dansk design och lantliga möbler. Välkommen till oss på Reforma Sthlm när du vill köpa handdukar på nätet!

Logga in
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.