Fri frakt över 999 kr      Prisgaranti       200% klimatkompenserat
Laddar

Tvålar & tvålpumpar till badrummet

Härliga hygienartiklar kan bidra mycket till en kök eller badrum. I vårt utbud har vi varit noga med att välja ut hygienartiklar som du gärna låter stå framme med fina förpackningar och väldoftande lukter. Kombinera fräscha och uppfriskande dofter tillsammans med väldesignade badrumstillbehör för att får den ultimata atmosfären i badrummet. Upptäck vårt utbud av doftspridare, handtvål, balsam, tvålpumpar och mycket mer!

Läs mer

Produkter

Handla badrumstillbehör och hygienprodukter hos Reforma online

Hos hos på Reforma kan du hitta allt för att skapa den perfekta stämningen i badrummet. Med hjälp av härliga hygienprodukter och badrumstillbehör kan du tillsätta detaljer som ger badrummet det lilla extra. Badrummet är en plats i hemmet där du ska kunna slappna av och ta hand om dig själv. För att skapa den ultimata stämningen av lugn och harmoni är en avskalad och mjuk inredning A och O. Tillsätt mjuka textilier, återanvändbara tvålpumpar eller doftspridare i en fräsch doft för att sätta stämningen. Upptäck vårt utbud och handla badrumstillbehör och hygienprodukter hos Reforma idag!

Hygienprodukter och badrumstillbehör från Meraki, House Doctor och Ren Logik

Vi på Reforma är nog med att välja ut varumärken som våra kunder älskar! Tre stycken härliga varumärken perfekta till badrummet är Meraki, House Doctor och Ren Logik. Meraki är experter på hygienprodukter som passar många hem, smaker och hudtyper. Deras dofter är friska och milda och framhäver de lugn och den harmoni vi eftersträvar i badrummet. Deras produkter är perfekta för daglig användning och agerar inte bara med funktion och lugnande dofter utav är även en fin inredningsdetalj i badrummet. House Doctor är mycket duktiga när det kommer till att design små element till badrummet som kan göra stor skillnad för helhetsintrycket. Tillsätt en toapappershållare i mässing eller varför inte nya krokar att hänga handdukarna på - it’s all in the details! Ren Logik är ett märke som hållbart producerar hygienprodukter som passar lika bra i badrummet som i köket. Deras produktet är alltid veganska och är ett perfekt miljöval till badrummet.

Logga in
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.