Fri frakt över 999 kr      Prisgaranti       200% klimatkompenserat
Laddar

Handdukar och textilier till badrummet

Välkommen till Reformas utbud av textiler till ditt badrum. Matcha dina badrums handdukar med din badrumsmatta för att få en fin helhet i ditt badrum.

Textilier till ditt badrum hos Reforma online

I Reformas stora utbud av handhandukar till ditt badrum hittar du handdukar från kända varumärken såsom Ib Laursen, House Doctor och Bloomingville. Alla dessa varumärken är kända för att skapa produkter i hög kvalité och med snygga detaljer. Vi är stolta att kunde erbjuda våra kunder ett sortiment med många olika varumärken och till bra priser. Att ha handhandukar i en mjuk och bra kvalité höjer verkligen livskvalitén. Speciellt på vintern är det viktigt att ta han om sina händer extra mycket när de få utstå kyla. Handhandukarna till ditt badrum som du köper hos Reforma håller många tvättar utan att blir urtvättade eller slitna. Matcha handhandukarna i samma kulör eller i olika kulörer men som går i samma ton. Ett tips är att ha en handhanduk från Reforma till händerna och en handhanduk till ansiktet.

Läs mer

Produkter

Köp din inredning till ditt badrum online hos Reforma

I Reformas utbud av möbler och inredning hittar du något till alla rum. Vi har stolar, bord, dekoration, belysning, soffor, plädar och speglar och allt kan du köpa för snabb leverans på nätet. Vi har självklart allt du behöver för att inreda ditt badrum till en oas du aldrig vill lämna. Inred badrummet med mjuka badrumsmattor och väldoftande tvålar. Försök inreda badrummet i samma ton, så att det blir en bra halthet. Eftersom badrummet oftast är vårat minsta rum så är det lätt att det blir rörigt och plottrigt. Därför tycker vi att man ska försöka välja samma ton på sin badrumsmatta, handdukar och duschdrapperi för att även ögonen ska kunna vila i badrummet. Ljus är något vi gärna vill fylla våra badrum med. Det skapar ytterligare en känsla av lugn och det annars hårda och kall kaklet kommer uppleva mer mjukt och hemtrevligt.

Hos Reforma tänker vi på miljön

Reforma är en e-handel som erbjuder ett stort utbud av möbler och inredning online. I vårt stora utbud hittar du även mycket vintage möbler som är gjorde utav återvunna material. Vi har möbler för alla olika hem och stilar. Vi är återförsäljare till många kända designvarumärken då vi vill göra det lättare för våra kunder att få in mer designmöbler och att det ska vara prisvärt. Vi är återförsäljare till varumärken som House Doctor, Hubsch, bloomingville och HKliving. På Reforma erbjuder vi prisgaranti så om du hittar din vara billigare någon annanstans så säg till. Vi erbjuder alltid fri frakt över 499kr och snabba leveranser. På Reforma arbetet vi väldigt mycket med att försöka påverka miljön så lite som möjligt, vilket vi är oerhört stolta över. Du spara ca 40kg koldioxid vid ett genomsnittligt köp hos oss. Läs gärna mer om vårat gedigna arbete kring vår miljö under: vårt hållbarhetsarbete. Om du har några frågor om oss eller våra produkter kan du alltid kontakta vår kundtjänst på mail, via chatt eller på telefon.

Logga in
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.