Fri frakt över 999 kr      Prisgaranti       200% klimatkompenserat
Laddar

Tvättmedel

När du ska ta hand om dina kläder gäller det att göra det på rätt sätt. Här på Reforma har vi valt ut tvättmedel som både är effektiva och skonsamma mot både din tvätt och miljön. I vårt sortiment finns tvättmedel som tvättar effektivt redan vid 30 grader men som även fungerar både för vit- och kulörtvätt och givetvis är de miljövänliga.

Handla prisvärt och miljövänligt tvättmedel online hos Reforma

Dina kläder förtjänar att tas hand om på bästa sätt. Därför har vi på Reforma Sthlm valt ut tvättmedel som kombinerar alla de egenskaper som du vill ha ut från ditt tvättmedel samtidigt som de är skonsamma och snälla mot miljön. Dessutom är den snygga designen en bonus då du med fördel kan ha ditt nya tvättmedel stående framme i ditt badrum. Kolla även gärna in våra fina tvättkorgar och badrumstextilier för att på ett enkelt sätt förvanlda din tvättstuga eller ditt badrum och till en plats att trivas på medans du tar hand om din tvätt.
Läs mer

Produkter

Köp populära och miljövänliga tvättmedel hos Reforma

Tvättmedel ska du välja med omsorg så slipper du tvätta i onödan. Det bidrar till att du kan ha dina favoritplagg i många år framöver samtidigt som du inte behöver spendera för mycket tid i tvättstugan. Våra effektiva tvättmedel innehåller inte förtjockningsmedel vilket gör att tvättmedlet enkelt tränger in i fibrer och lätt sköljs ur och du sparar på så vis både tid och negativ påverkan på miljön.

Handla ditt tvättmedel enkelt på ett tryggt och säkert sätt online hos Reforma Sthlm

Hos oss på Reforma Sthlm kan du enkelt och smidigt handla ditt tvättmedel online med snabb och smidig leverans som passar dig. Tvättmedel som finns i lager skickas oftast samma dag som du lägger din beställning och utöver det erbjuder vi givetvis även säkra och trygga betalningsalternativ, smidiga returprocesser och tillmötesgående och hjälpsam kundtjänst. Välkommen att köpa ditt effektiva tvättmedel hos Reforma Sthlm redan idag!

Logga in
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.