Fri frakt över 999 kr      Prisgaranti       200% klimatkompenserat
Laddar

Tvålpumpar till badrummet

Att fräscha upp badrummet med en ny tvålpump är ett billigt sätt att sätta lite extra lyx på tillvaron i badrummet. Placera två tvålpumpar bredvid varandra, en med väldoftande handtvål och en med återfuktande handkräm för att tillföra det lilla extra till vardagen och till dina gäster. Fullända sedan stilen i badrummet och matcha tvålpumpen med kaklet, väggfärgen eller kommoden.

Köp din tvålpump hos Reforma på nätet

Tvålpumpen är den perfekta kombinationen mellan funktionell och snygg inredning. En stilren tvålpump kan i kombination med matchande detaljer i badrummet lyfta hela rummets atmosfär. Matcha din nya tvålpump med toalettillbehör i samma färgskala och form för en genomgående och harmonisk känsla. Att investera och inreda med en återanvändbar tvålpump är dessutom fördelaktigt ur ett hållbarhetsperspektiv. Istället för att köpa en ny tvålpump så fort den andra tagit slut kan du med våra återanvändbara tvålpumpar endast köpa tvål för påfyllning. Beställ hem din nya tvålpump från hos på Reforma idag!

Läs mer

Produkter

Inred ditt badrum med produkter från Reforma

Vi på Reforma har allt för att du ska känna att ditt badrum är komplett och fulländat. I badrummet, liksom alla andra rum i hemmet ligger allting i detaljerna. När du ska inreda ditt badrum är det extra viktigt att tänka på detta då utrymmet oftas är begränsat och inredningsdetaljerna är få och därmed mer betydelsefulla. Badrum kan oftast ge ett hårt och kallt intryck på grund av dess kakel eller detaljer i stål, att inreda med mjuka textilier och varma material är därför viktigt för att nå den optimala och lugna atmosfären i rummet. Hos oss hittar du de perfekta inredningsdetaljerna för badrummet när det gäller funktion och stilfullhet. Inred badrummet med tvålpumpar med matchande toalettborstar eller tvätt och förvaringskorgar i vävda och varma material.

Köp din inredning online hos Reforma

I Reformas sortiment erbjuder vi ett stort utbud utav prisvärd och kvalitativ inredning. Bland detta stora sortiment av möbler och inredning online hittar du produkter från kända varumärken som: House Doctor, Trademark Living, Ib Laursen, Madam Stoltz, Zuvier, Day Home, Cozy Living, Hubsch, Bloomingville, Eigthmood, Denby, Ib Laursen, HKliving och Speedtsbeerg. Förutom att dessa designvaror har hög kvalité så har det ett väldigt bra pris. Du kan beställa hem dina varor fram till dörren, eller till ombud. Vi erbjuder alltid fri frakt över 499kr. Om du har några frågor till oss om vårat utbud eller om andra frågor kan du alltid kontakta vår kundtjänst på telefon, email eller via vår chatt. Följ oss även gärna på Instagram och Facebook där vi har inspirerande sidor och bra erbjudanden ni inte vill missa. Vi är även helt klimatneutrala och klimatkompenserar för alla våra produkter. Detta är vi oerhört stolta över, så var med på vår resa att göra e-handel världen mer klimatsmart!

Logga in
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.