Fri frakt över 999 kr      Prisgaranti       200% klimatkompenserat
Laddar

Tvättkorgar till badrummet

Här på Reforma har vi ett väl utvalt sortiment av stilrena och trendsäkra tvättkorgar till ditt badrum. Ta badrumsinredningen till en ny nivå med hjälp av dessa både praktiska och estetiskt tilltalande tvättkorgar som håller ditt badrum i toppskick! Våra tvättkorgar låter dig på ett snyggt och enkelt sätt trolla bort tvätten samtidigt som du skapar ett trivsamt och stilsäkert badrum. Du väljer själv i vårt stora sortiment som innehåller många tvättkorgar i miljövänliga material.

Hitta snygga tvättkorgar till badrummet online hos Reforma

Ett enkelt sätt att få en snabb och effektiv skillnad i ditt badrum är att investera i en snygg tvättkorg. En tvättkorg i hjälper dig att hålla hemmet organiserat och välstädat samtidigt som ger dig både mer plats och kan vara en snygg inredningsdetalj i ditt badrum. Vi har ett stort sortiment med allt från trendsäkra klassiska tvättkorgar, moderna säckar och även många varianter som tillverkats i hållbara material bl a vattenhyacint. Våra tvättkorgar kan du med fördel även placera på andra ställen i ditt hem. Varför inte använda en snygg tvättkorg som förvaring för dina filtar och plädar i vardagsrummet? Endast fantasin sätter gränser när du inreder med dessa korgar från Reforma!
Läs mer

Produkter

Tvättkorgar gör badrummet både trivsamt och praktiskt - handla prisvärda tvättkorgar hos Reforma

När du ska inreda nya badrum eller fräscha upp ditt gamla är en tvättkorg som kombinerar att vara både praktisk och iögonfallande den perfekta inredningsdetaljen. Vi har en mängd olika modeller så att du kan hitta just den tvättkorg som kommer att ge ditt badrum precis den känsla av stil du vill ha, samtidigt som de gömmer din tvätt tills du har tid att ta hand om den. Köp två höga tvättkorgar att ställa bredvid varandra och sortera tvätten redan när du slänger den i korgen eller varför inte trolla bort känslan av tvättkorg genom att köpa en rund korg som ser ut som en vacker urna i ditt badrum? Vi på Reforma vill genom vårat breda sortiment av tvättkorgar ge dig inspirationen till ett vackert badrum, sen är det du som sätter gränserna.

Olika material ger olika känsla i badrummet

Vilken känsla vill du ha i ditt badrum? Vi förstår att det kan vara svårt att se det framför sig, därför har vi på Reforma satt ihop ett sortiment av tvättkorgar med olika uttryck för att göra det enkelt för dig. Kanske en modern tvättsäck med en tuffare och grafisk look eller en vacker korg som ger känslan av ett lugnt spa. Badrummet har alla möjligheter att bli ditt favoritrum om du fyller det med korgar och textilier som du tycker om. Botanisera även bland våra miljövänliga korgar som på ett snyggt sätt trollar bort din tvätt, samtidigt som du värnar om miljön.

Logga in
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.