Fri frakt över 999 kr      Prisgaranti       200% klimatkompenserat
Laddar

Förvaring till Barnrummet

Förvaringsmöbler är kanske det viktigaste vi införskaffar oss till ett hem. Förvaring till barnens rum är inget undantag. Få ordning och reda med Reformas breda utbud av förvaring till barnrummet!

Handla förvaring för barn och barnrum online hos Reforma

Om det är något vi vet med säkerhet är det att barn ska få leka och få utlopp för sin kreativa sida. En naturlig konsekvens av lek och pyssel är att det orsakar en hel del stök och oordning, vilket kan vara mindre roligt för föräldrar. Ett enkelt och smidigt sätt att lösa detta och är att rusta ditt barns rum med gullig, rolig och inte minst praktiska förvaringsmöjligheter. Just därför hittar du hos Reforma fin, praktisk och prisvärd förvaring till barnens rum. Allt från förvaringslådor, boxar, förvaringskorgar, gulliga tvättkorgar, hängare, sidobord för barn och krokar. Allt anpassat för att passa i ett barns rum. Välkommen till Reforma när du letar efter förvaring för barn på nätet!

Läs mer

Produkter

Handla gulliga krokar och tvättkorgar till barnrum hos Reforma

Att hitta gulliga, söta och samtidigt praktiska förvaringsmöbler för barn är inte alltid det lättaste. Därför har vi på Reforma tagit fram ett brett utbud av gulliga inredningsdetaljer med förvaringsmöjligheter för dig att inreda barnens rum med. Kanske behöver du en hängare för barnens jackor i hallen? Eller en gullig krok att hänga upp barnets handduk med i badrummet? Vi garanterar dig att du hos Reforma kommer hitta fina hängare och förvaringskrokar att klicka hem online. Snabba leveranser, en tillmötesgående kundtjänst och öppet köp är bara några få saker vi erbjuder när du handlar på Reforma.

Det här får du när du handlar förvaring för barn online hos Reforma

Vi vill göra köpupplevelsen smidig, härlig och trygg. Just därför kan du när du handlar hos Reforma alltid förvänta dig trygga betalningar. Du kan enkelt själv välja på vilket sätt du önskar betala i kassan. Vi erbjuder flera betalningsalternativ och om du vill kan du även delbetala din beställning under valfritt antal månader. Vi erbjuder dessutom en tillmötesgående och snabb kundtjänst om du skulle behöva hjälp med att lägga din order eller om det skulle uppstå något problem på väggen hem till dig. Vi kan leverera hem direkt till din dörr om du vill och du har alltid öppet köp i 14 dagar efter att du mottagit varan. Att skapa en härlig köpupplevelse för våra kunder är vår högsta prioritet och just därför är vi mycket stolta att kunna erbjuda dessa fina tjänster till dig, vår kund, när du letar efter förvaring till barnrummet på nätet.

Logga in
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.