Fri frakt över 999 kr      Prisgaranti       200% klimatkompenserat
Laddar

Lektält till Barnrummet

Handla något roligt till barnen i år, ett lektält gör underverk för såväl inredningen i barnrummet som för leendet på barnens läppar!

Handla högkvalitativa lektält till barnrummet online hos Reforma

Det danska designvaruhuset Bloomingville är välkända för sin underbara design av möbler och inredning. De är experter på att kombinera det lekfulla med det smakfulla och skapa inredning som andas lika mycket lyx och kvalitet, som personlighet och lek. En balans och kombination som inte är särskilt enkelt att få till, men som de lyckas fantastiskt bra med. Något som vi på Reforma absolut älskar med Bloomingville är faktumet att de numera även säljer underbart vackra inredningsdetaljer för barn. Hos Reforma kan du därför handla Bloomingvilles barnkollektion till marknadens bästa priser! I Bloomingvilles kollektion för barn finns bland annat vackra och dekorativa lektält. Det bästa med lektälten från Bloomingville är lika smakfullt designade som de är roliga för barnen att leka i!

Läs mer

Produkter

Letar du efter ett nytt lektält till barnrummet? Då har du hamnat helt rätt!

Skapa en inredningsdröm, även för dina barn. Ett lektält är lika dekorativt som lekfullt och blir därför en perfekt inredningsdetalj att addera till barnens rum. Häng en ljusslinga på lektältet och skapa på så vis en magisk oas där dina barn kan läsa, måla och kanske ha en stund för sig själv. Lektältet är även den perfekta julklappen eller födelsedagspresenten att ge bort till någon av dina yngre vänner. Välkommen till Reforma när du vill handla lektält på nätet!
Logga in
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.