Fri frakt över 999 kr      Prisgaranti       200% klimatkompenserat
Laddar

Mattor till Barnrummet

Att mjuka upp din inredning med en vacker matta är lika viktigt i vardagsrummet som i barnens rum. Här hittar du Reformas breda sortiment av mattor för barn!

Handla barnmattor och mattor till barnrum online hos Reforma

Är du ute efter ett snabbt och enkelt sätt att pigga upp inredning i ditt barns rum och med enkla medel snabbt göra rummet mycket roligare och mer spännande? Då är en lekfull och speciell matta vägen att gå. Med en gullig matta ger du rummet en helt ny känsla på nolltid och ditt barn kommer älska förändringen! Hos Reforma finner du därför supergulliga mattor som passar fint in i barnrummet, med gulliga färger och motiv. Här nedan hittar du barnmattor i flera olika prisklasser, modeller, material och färger.

Läs mer

Produkter

Högkvalitativa barnmattor från Bloomingville till bästa pris

Oavsett om du letar efter en klassisk barnmatta så som exempelvis en trasmatta i roliga och färgsprakande kulörer, eller en mer unik barnmatta föreställande en måne eller en stjärna, så kommer du på Reforma garanterat hitta en variant som passar i just ditt barns rum. Att inreda barnrummet ska vara lika roligt som att inreda generellt. Vi på Reforma är övertygade om att de små uppskattar ett vackert rum lika mycket som de stora gör. Därför kan du hos Reforma handla exklusiva barnamttor mer gulliga motiv från Bloomingville online. Vi erbjuder alltid snabba leveranser och marknadens bästa priser. Välkommen till Reforma när du vill handla mattor för barn på nätet!
Logga in
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.