Fri frakt över 999 kr      Prisgaranti       200% klimatkompenserat
Laddar

Posters & Tavlor för Barnrum

Välkommen till Reformas breda utbud av tavlor och posters till barnrummet! Låt dig inspireras av allt från gulliga djurmotiv till vackra och inspirerande motiv av naturen!

Handla posters med djurmotiv till ditt barns rum

Posters är ett perfekt sätt att snabbt, billigt och enkelt skapa en personlig inredning. Hos Reforma finner du en uppsjö av olika gulliga och härliga motiv som passar perfekt in i barnens rum! Våra mest populära barnposters är de fina djurmotiven föreställande bilder på en elefant, en leopard, en giraff, en zebra och ett lejon. Dessa urgulliga små djurbebisar kan pryda ditt barns vägg och låta barnet drömma sig bort till savannen, till och med när hen bara är hemma i sitt barnrum! Komplettera våra gulliga posters med djurmotiv med våra vackra posterramar eller, en posterhängare eller en postklämma!

Läs mer

Produkter

Handla posters med naturmotiv för det äventyrliga barnet

Är ditt barn en naturälskare eller drömmare? Då bör du satsa på vackra naturmotiv till ditt barns rum! Hos Reforma kan du snabbt och enkelt klicka hem vackra posters med motiv av snöklädda vinterlandskap. Eller motiv av blomstrande rabatter och prunkande gröna växter. Välj ett motiv som du tror att ditt barn kommer tycka är finast och pryd väggarna i barnrummet med dessa vackra och inspirerande motiv!

Handla posters till barnens rum hos Reforma

När du handlar Reformas prisvärda posters kan du förvänta dig snabba leveranser, trygga betalningar och en tillmötesgående och hjälpsam kundtjänst. Alla våra posters är dessutom tryckta på miljövänligt och återvunnet papper, samt klimatkompenserade för tillverkning och frakt. Hos oss kan du köpa posters för barn med alla olika typer av motiv som du kan tänka dig. Hos oss hittar du posters med vintage motiv som påminner om vintage skolplanscher, vackra posters med naturmotiv och gulliga posters med djurmotiv. Allt för att du ska hitta den plansch som passar ditt barn och den inredningsstil ni har hemma. Välkommen till Reforma när du vill handla barnposters online!

Logga in
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.