Speedtsberg

Välkommen till ett av våra senaste tillskott av leverantörer - Speedtsberg! Speedtsberg kännetecknas av deras nordiska, avskalade stil på möbler och inredningsdetaljer och det danska varumärket känns verkligen som en lysande stjärna på inredningshimlen just nu. Den här säsongen erbjuder Speedtsberg många fina utemöbler i det oslagbara materialet bambu, som håller stilen år efter år. Så om du letar efter småmöbler eller utemöbler och trädgårdsinredning till ditt hem är Speedtsberg verkligen något för just dig!


Trädgårdsmöbler från Speedtsberg

På Reforma Sthlm säljer vi ett stort utbud av utemöbler från Speedtsberg. När du handlar balkongmöbler och inredning från Speedtsberg här ska du kunna känna dig säker på att du alltid får bästa pris och högsta möjliga kvalitet, vilket Speedtsberg verkligen möjliggör! I sortimentet kan du hitta allt från utesoffor och stolar i bambu till mängder av olika inredningsdetaljer och belysning samt småförvaring och dekoration. 

Vas 'Rille' - Grå/Glas
295 kr
1-2 arbetsdagar
Vägghylla - Metall (S)
299 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Vintage pall - Trä
995 kr
1-2 arbetsdagar
11
Solstol 'Ranva' - Bambu
1995 kr (2249 kr)
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Vintage soffbord 'Edge'
3649 kr
1-2 arbetsdagar
Kapphängare - Järn
195 kr
6-10 arbetsdagar
Rullbord - Svart/Metall
3039 kr
6-10 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Flaskställ - Vintage/Trä
359 kr
6-10 arbetsdagar
Vas 'Kolbe' - Grå/Glas
569 kr
6-10 arbetsdagar
Loungestol - Läder/Trä
9689 kr
6-10 arbetsdagar
Gungstol 'Osma' - Bambu
1459 kr
6-10 arbetsdagar
Skåp 'Industrial' - Järn
6119 kr
6-10 arbetsdagar
Järnskåp - Industri
4995 kr
6-10 arbetsdagar
Skohylla 'Rustik' - Metall
1589 kr
6-10 arbetsdagar
1  2  Nästa »  |  Visa alla

Speedtsberg - Inredningsdetaljer till hemmet

Letar du efter stilrena inredningsdetaljer med en skandinavisk känsla? Då har du förmodligen hittat ditt nya favoritvarumärke i Speedtsberg! Speedtsberg använder material och färger som harmoniserar väl med den nordiska inredningsstilen och med vår skandinaviska natur och vi på Reforma är stolta över att vara återförsäljare till Speedtsbergs fantastiska prosdukter! 


Handla Speedtsberg Online

Vår högsta prioritet när du handlar Speedtsberg på Reforma Sthlm är att du ska få en trygg och genomgående bra köpupplevelse. Snabba leveranser, trygga betalningar och tillmötesgående kundtjänst är ledord vi brinner starkt för och som vi vill kunna erbjuda dig som kund till oss. Vid köp över 499 kr ger vi dig dessutom fri frakt på hela köpet!