Watt & VEKE - Prisvärd Belysning Online - Reforma Sthlm

Watt & VEKE

Välkommen till det underbara varumärket Watt & VEKE. Deras inredningsfilosofi fokuserar på att belysningen i ditt hem ska vara vackert som ett skådespel. De lägger även stort fokus på att alltid vara först med trender inom heminredning och design och du kan därför vara säker på att du med en lampa från Watt & VEKE kommer uppdatera ditt hem på bästa sätt. Den perfekta mixen mellan inspiration, innovation och teknik har skapat dessa underbara lampor som kommer lysa upp ditt hem när mörkret faller in.


Handla lampor från Watt & VEKE online

Handla lampor från Watt & VEKE online hos oss på Reforma och få din vackra belysning levererad direkt till din dörr. Enklare och smidigare än så blir det inte! Vare sig du är ute efter en ny taklampa att hänga över middagsbordet, en snygg golvlampa att ställa brevid soffan eller en dekorativ vägglampa som är lika mycket konstverk som ljuskälla, har du hamnat helt rätt! Bland sortimentet från Watt & VEKE kan du inspireras och drömma dig bord i belysningens ljusa värld. Med genomtänkt och smakfull design kombinerat med noggrant utvalda material så som sammet, satin, glas, metall och papper är utbudet lekfullt och nytänkande samtidigt som produkterna är klassiska och kommer hålla sig relevanta säsong efter säsong. 

Lampfot 'Peggy'
2297 kr
6-10 arbetsdagar
Bordslampa 'Alice'
249 kr
6-10 arbetsdagar
Bordslampa 'Frans'
877 kr
6-10 arbetsdagar
Bordslampa 'Oscar' (L)
1594 kr
6-10 arbetsdagar
Bordslampa 'Oscar' (S)
1114 kr
6-10 arbetsdagar
Bordslampa 'Pelle' - Vit
1521 kr
6-10 arbetsdagar
Bordslampa 'Pelle' - Svart
1521 kr
6-10 arbetsdagar
Bordslampa 'Spoon'
2791 kr
6-10 arbetsdagar
Bordslampa 'Box' -Vit
2243 kr
6-10 arbetsdagar
Bordslampa 'Box' -Svart
2243 kr
6-10 arbetsdagar
Taklampa 'Hope' - Grå
277 kr
6-10 arbetsdagar
Taklampa 'Hope' - Vit
1087 kr
6-10 arbetsdagar
Taklampa 'Deborah'
1197 kr
6-10 arbetsdagar
Taklampa 'Vilda' - Svart
1575 kr
6-10 arbetsdagar
Vägglampa 'Henry' - Vit
1997 kr
6-10 arbetsdagar
Vägglampa 'Henry' - Grå
1802 kr
6-10 arbetsdagar

Prisvärda och billiga designlampor

En lampa ska vara like mycket en inredningsdetalj som en ljuskälla. Den ska dessutom vara prisvärd utan att tumma på kvalité. Detta har Watt & VEKE lyckats utomordentligt väl med. På Reforma Sthlm kan du handla prisvärda och billiga lampor online med snabba leveranser, smidiga returer och en kundtjänst som alltid står till din tjänst om du skulle behöva det. Vare sig du önskar lysa upp din hall, vardagsrum eller sovrum kommer en lampa från detta underbara varumärket bli perfekt i din heminredning!


Handla lampor och belysning Online

Belysning är kanske det allra viktigaste inom inredning för oss som bor i Skandinavien. Därför tycker vi på Reforma att man aldrig kan ha en lampa för mycket hemma. Att ha gott om belysning hemma är dessutom extra viktigt under de långa vintermånaderna. Handla dina lampor på nätet och lys därmed upp ditt hem, samtidigt som du bringar en snygg inredningsdetalj som är lika dekorativ som syftesfyllande.