Sängbord - Bord - VINTAGE| | [TEXT_KORT]

Sängbord

Välkommen till Reformas stora utbud av rustika sängbord i trendig vintage för dig som är på jakt efter den perfekta industriella känslan till ditt sovrum. Våra miljövänliga vintage sängbord är både snygga och i hög kvalitet från återvinnet material som bland återvunnet trä och stål.

Köp vintage sägbord i hög kvalitet hos Reforma

??Det är inte lätt att hitta ett sängbord som har rätt stil, därför har vi på Reforma Sthlm gjort ett urval till dig på flera variater av lite mer rustika sängbord i industriell vintagestil. Vi har också sett till att de är tillverkade i hållbara material som t ex återvunnet trä och metall och de kommer att ta din inredning till nya höjder! På sängbordet kan lägga ifrån dig telefonen och tidningar och med något av våra vintage sängbord försedda med hyllor och lådor kan du med fördel förvara allt du inte vill ha framme för en organisarad känsla till ditt sovrum. Vissa sängbord går även att använda som sidobord så att du kan även använda dem på bredvid soffan eller uterummet. Dessa sängbord i rejäl vintagestil är ett mycket lätt sätt att sätta en industriell prägel på ditt hem. Kombinera dem gärna med någon av våra bordslampor i vintagestil för den perfekta punktbelysningen i sovrummet. Vill du hellre ha vägglampor bredvid din säng så erbjuder Reforma även ett stort utbud av vägglampor i vintage.

Filtrera på
Varumärke
Färg
Material
Pris
Bredd
Höjd
Sortera
46
RESPONSIBLE
Vintage Sängbord - Trä/Järn
1719 kr (3209 kr)
1-2 dagar
Köp
38
RESPONSIBLE
Litet träbord 'Unik' - Vintage
3259 kr (5249 kr)
1-2 dagar
Köp

Handla sängbord i vintage tryggt och säkert online hos Reforma Sthlm

Hos Reforma Sthlm kan du enkelt och smidigt handla dina hållbara sängbord i vintage online med snabb och smidig leverans som passar dig. Alla vintage sängbord som finns i lager skickas oftast samma dag som du lägger din beställning och vi erbjuder givetvis säkra och trygga betalningsalternativ, smidiga returprocesser och tillmötesgående och hjälpsam kundtjänst.

Välkommen att köpa dina sängbord i trendig vintage hos Reforma Sthlm redan idag!

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

ny kund? Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på instagram för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter!
Ange koden i kassan när du handlat klart.
Tack för att du prenumererar!
Ny kund? 
Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter. 
Thank you for subscribing!