Soffbord - Bord - VINTAGE| | [TEXT_KORT]

Soffbord

Välkommen till Reformas stora utbud av vintage soffbord! Här hittar du klimatsmarta soffbord i en mängd olika stilar och modeller framtagna i återvunnet material för att du med gott samvete ska kunna hitta det perfekta soffbordet som passar just din inredningsstil samtidigt som du handlar vintage och tänker på miljön.

Hållbara vintage soffbord i hög kvalite hos Reforma

Vi på Reforma anser att det ska vara enkelt och lätt att hitta snygg och trendsäker inredning utan att det ska vara på bekostnad av naturens resurser. Därför är vi stolta att kunna erbjuda dig ett brett sortiment av vintage soffbord med bred variation för att du med säkerhet kan göra ett miljömedvetet val samtidigt som du inreder ditt hem. Låt dig inspireras av våra unika soffbord i återvunnen metall med industriell karaktär eller rustika soffbord i vintage trä. Oavsett vilken stil du är på jakt efter så hittar du garanterat ditt nya vintage soffbord hos oss på Reforma!

Filtrera på
Varumärke
Färg
Material
Pris
Bredd
Sortera
Soffbord - Industrial Table L
3999 kr
1-2 dagar
Köp
51
RESPONSIBLE
Soffbord 'Vintage' - Vit Patina/Trä
2349 kr (4799 kr)
1-2 dagar
Köp
52
RESPONSIBLE
Soffbord - Natur/Metall
3919 kr (8089 kr)
1-2 dagar
Köp
53
Soffbord 'Manhattan' - Svart
3419 kr (7199 kr)
1-2 dagar
Köp
RESPONSIBLE
Soffbord 'Coffee table recycled' - Vintage
4899 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
RESPONSIBLE
Soffbord trä och järn - Vintage
4199 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
RESPONSIBLE
Bordskiva 'Café' - Trä
2849 kr
13-18 arbetsdagar
Köp
RESPONSIBLE
Runt Soffbord - Natur 50Ø
1699 kr
24-29 arbetsdagar
Köp
37
RESPONSIBLE
Runt Soffbord - Natur 65Ø
1259 kr (1999 kr)
24-29 arbetsdagar
Köp
29
RESPONSIBLE
Soffbord 'Earth' - Trä
1349 kr (1899 kr)
24-29 arbetsdagar
Köp
32
RESPONSIBLE
Runt Soffbord - Natur 80Ø
1699 kr (2499 kr)
47-52 arbetsdagar
Köp

Vintage soffbord från miljöcertifierade fabriker online hos Reforma

Vi på Reforma brinner för både miljö och inredning och detta är inget undantag när det kommer till våra soffbord. Våra vintage soffbord är därför framtagna i återvunnet material och/eller producerade i miljöcertifierade fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, inte använder sig av kemikalier vid produktion och är anslutna till gröna el-avtal. Läs gärna mer om vårt hållbarhetsarbete under Information.

Inred klimatsmart med vintage

Genom att handla vintage bidrar du till en grönare framtid samtidigt som du dekorerar ditt hem med dessa stilsäkra soffbord från Reforma. Ett rustikt soffbord i vintage kan vara den perfekta inredningsdetaljen som sätter en personlig prägel till ditt vardagsrum samtidigt som du gör gott för miljön. Varför inte skapa en unik känsla i rummet med ett vintage soffbord framtaget från gammalt järnmagasin? Många av våra vintage soffbord är dessutom unika med mycket karaktär och kommer garanterat tillföra en personlig och ombonad känsla i din inredning.

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

ny kund? Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på instagram för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter!
Ange koden i kassan när du handlat klart.
Tack för att du prenumererar!
Ny kund? 
Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter. 
Thank you for subscribing!