Ljusstakar & Lyktor - Dekoration - VINTAGE| | [TEXT_KORT]

Vintage ljusstakar & lyktor

Välkommen till Reformas stora utbud av ljusstakar och lyktor i trendigt vintage! Här nedan finner du våra lite mer rustika ljusstakar och lyktor som med den perfekta mixen av mys och industriellt adderar en personlig känsla till din dekoration i vilket rum som helst.

Handla vintage ljusstakar och lyktor online på Reforma

Den industriella stilen har med sina rustika material och raka linjer blivit en stor trend på sista tiden och detta är inget undantag när det kommer till dekoration. Genom att dekorera med dessa ljuslyktor och ljusstakar i vintage mjukar du snabbt upp den industriella stilen och skapar värme och harmoni till rummet. Mixa och matcha dina ljuslyktor i olika material för en lekfull känsla eller olika höjder för att skapa en härlig dynamik på vardagsrumsbordet.

Filtrera på
Varumärke
Färg
Pris
Sortera
16
RESPONSIBLE
Tre ljusstakar - Vintage/Järn
714 kr (849 kr)
1-2 dagar
Köp
RESPONSIBLE
Rund Ljusstake - Vintage
299 kr
1-2 dagar
Köp
Ljusstake - Järn/Vintage
299 kr
10-15 arbetsdagar
Köp

Köp hållbara vintage ljuslyktor och ljusstakar på Reforma!

Ännu en trend som bitit sig fast är på senaste tiden att handla hållbart och i återbrukat material när det kommer till din dekoration. Därför är vi på Reforma lite extra stolta att du i vårt vintage sortiment även hittar ljusstakar och ljuslyktor i som är framtagna i 100% återvunnet material! I vårt breda vintage sortiment hittar du bland annat den unika Vintage Lanterna som är tillverkat från gamla återanvända oljetunnor, eller varför inte investera i en rustik och häftig ljuskrona i återanvänd kätting?
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

ny kund? Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på instagram för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter!
Ange koden i kassan när du handlat klart.
Tack för att du prenumererar!
Ny kund? 
Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter. 
Thank you for subscribing!