Speglar - Dekoration - VINTAGE| | [TEXT_KORT]

Speglar

Addera både rymd och karaktär till ditt hem med någon av dessa rustika speglar i trendigt vintage! Här på Reforma hittar du unika vintage speglar som garanterat kommer sätta en personlig karaktäristik känsla till ditt hem.

Handla speglar i trendig vintage online hos Reforma

??En snygg och välplacerad spegel är verkligen oumbärlig när det kommer till din heminredning. Här hittar du vårat utbud av lite mer rustika och karaktäristiska speglar i vintage som inte bara en snygg inredningsdetalj som kommer ge ett personligt intryck till rummet utan en väl placerad spegel kan även ge rummet nya dimensioner och rymd. Med dessa vintage speglar framtagna från miljövänliga material väver du enkelt in den trendiga industriella stilen i ditt hem oavsett inredningsstil. Vill du ha ytterligare industriell känsla i ditt hem så erbjuder Reforma ett brett utbud av vintage detaljer som ljusstakar och lyktor, snygga förvaringskorgar och en mängd unika tavlor/posters.

Filtrera på
Varumärke
Färg
Pris
Bredd
Höjd
Sortera
RESPONSIBLE
Industrivägg - Svart L
4400 kr
1-2 dagar
Köp
17
RESPONSIBLE
Industrivägg - Svart S
3439 kr (4149 kr)
1-2 dagar
Köp
Spegel 'Holy' - Brun
13999 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Golvspegel 'Alex' - Svart
11499 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Väggspegel 'Alex' - Svart
5999 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
RESPONSIBLE
Industrivägg - Glas L
7399 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
RESPONSIBLE
Industrivägg - Glas S
5739 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
RESPONSIBLE
Spegel med järnram - Grå 70x140cm
4799 kr
10-15 arbetsdagar
Köp

Köp speglar och dekoration i vintage i hög kvalitet hos Reforma

Hos Reforma Sthlm har vi ett brett utbud av hållbara, rustika speglar som ger dig den industriella stilen utan att belasta miljön i onödan. Dessa vintage speglar är tillverkade på någon av våra miljöcertifierade fabriker med goda arbetsvillkor. Reforma erbjuder givetvis även miljökompenserade när du handlar online och utöver det har vi självklart trygga betalningslösningar, snabba leveranser och en tillmötesgående och hjälpsam kundtjänst som finns här för att svara på dina frågor.

Välkommen att beställa vintage speglar hos Reforma Sthlm redan idag!

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

ny kund? Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på instagram för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter!
Ange koden i kassan när du handlat klart.
Tack för att du prenumererar!
Ny kund? 
Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter. 
Thank you for subscribing!