Fri frakt över 999 kr      Prisgaranti       200% klimatkompenserat
Laddar

Vintage golvlampor

När det kommer till din heminredning anser vi på Reforma att den rätta belysningen är A och O. Med dessa unika lite med rustika golvlampor i trendig vintage stil får du både en personlig och unik känsla till rummet samtidigt som du enkelt lyckas med din punktbelysning.

Handla hållbara golvlampor i vintage hos Reforma

??Att handla vintage är både miljövänligt och trendigt just nu. På Reforma hittar du golvlampor i vintage som gör det enkelt för dig att väva in den perfekta industriella och rustika känslan i rummet oavsett inredningsstil. I vårt breda utbud av vintage lampor hittar du miljövänliga och hållbara material som återvunnet trä och stål som gör det möjligt för dig att handla hållbart samtidigt som du inreder ditt hem med den perfekta punktbelysningen. Här på Reforma hittar du även snygga bordslampor och taklampor i vintage för dig som inte kan få nog av snygg industriell och hållbar belysning.
Läs mer

Produkter

Köp vintage golvlampor enkelt och smidigt online hos Reforma Sthlm

??Köp vintage golvlampor och belysning enkelt och smidigt online hos Reforma med snabb och smidig leverans direkt hem till dig. Reforma erbjuder givetvis även miljökompenserade leveransalternativ för dig som vill handla hållbart och utöver det även generösa returpolicys, trygga betalningsalternativ och har du några frågor angående din beställning finns vår hjälpsamma och tillmötesgående kundtjänst här för att besvara dina frågor. Välkommen att klicka hem vintage golvlampor från Refroma Sthlm redan idag!
Logga in
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.