A Lot Decoration - Handla Billig Inredning Online - Reforma Sthlm

A Lot Decoration

I sortimentet från A Lot Decoration kan du handla allt från inredningsartiklar så som ljusstakar och ljuslyktor till mindre möbler så som snygga vägghyllor och speglar. Deras inredningsfilosofi flörtar med vintage och industri, samtidigt som allt har en väldigt exklusiv och unik look. Lekfull design kombineras med väl valda materialval som resulterar i de ultimata inredningsdetaljerna till ditt hem. Mycket av utbudet från A Lot Decoartion är inspirerat från djurriket och du kan därför smycka ditt hem med exempelvis ett bokstöd i form av guldiga apor eller någon av deras urgulliga väggdekorationer i form av en enhörning, svan eller häst. Utbudet uppskattas lika mycket av de små som de vuxna och passar därför bra i såväl vardagsrummet som barnrummet.

Inredning från A Lot Decoration

Rå betong, patinerad metall och antik mässing. Inredningsdetaljerna från A Lot Decoration har ett tydligt fokus med exklusivitet och vintage som ledord. Oavsett om du vill klicka hem underbart snygga dekorationsskålar eller om du önskar pryda ditt hem med nya dekorativa ljusslyktor, garanterar vi dig att du kommer att hitta något i sortimentet från A Lot Decoration. Designen är unik med mycket charm och patina. Häftigast är nog vägghyllorna i industriell och vintage stil, gjorda av rått järn och härlig betong. Dessa typer av material passar lika bra i det moderna hemmet som det mer lantliga eller bohemiska.

Lampa från A Lot Decoration

Lamporna från A Lot Decoration har en exklusiv look men är samtidigt omåttligt lekfulla i sin design. Med mässing, guld och metall som ledord kommer du ge ditt hem en trendig ljuskälla och lysa upp valfritt rum när mörkret faller in. Prisvärda lampor som dessutom har en iögonfallande snygg design handlar du enklast här på Reforma. Snabb leverans, smidigare returer och tillmötesgående kundtjänst gör att du kan känna dig trygg när du köper inredning, lampor och möbler från A Lot Decoration på nätet.


Förvaring från A Lot Decoration

I sortimentet från A Lot Decoration finner du framförallt nytänkande och finurlig förvaring, till ett riktigt bra pris! Undrar du hur du ska förvara dina smycken, alla sladdar som tycks lägga sig lite här och var i hemmet, hörlurar eller annat smått och gott, på ett snyggt och smart sätt? Då kan du exempelvis klicka hem någon av de ursnygga boklådor som detta underbara varumärke erbjuder. Förvaringslådorna ser alltså ut som böcker som du kan ha ståendes i bokhyllan eller liggandes framme på soffbordet eller nattygsbordet. I dessa boklådor kan du alltså snyggt och smidigt förvara dina småsaker och samtidigt få ordning och reda i ditt hem. A Lot Decoration erbjuder även häftiga bokhyllor och vägghyllor i industriell stil som passar lika bra till uteplatsen för att ställa blomkrukor på som inomhus för att förvara böcker eller inramade fotografier.