City Map Art - Bästa priserna - Köp inredning online på Reforma Sthlm

City Map Art

Fina posters från City Map Art att fylla väggarna med

Shoppa posters från City Map Art

City Map Art har fina posters med flera olika motiv på, riktigt fint att piffa upp väggarna med. De har både fototryck och även inspirerande budskap. Att hänga upp lite nya tavlor kan göra mycket hemma, och du skapar en hemtrevlig känsla med fin konst på väggarna. Det som kännetecknar dessa posters är att de är inspirerade av omvärlden och av resande, med bilder från New York eller motiv på palmer på en solig strand. 

50
Poster - The Palm Trees
106 kr (212 kr)
1-2 arbetsdagar
50
Poster - The Original
106 kr (212 kr)
1-2 arbetsdagar
50
Poster - The Tower A4
68 kr (136 kr)
1-2 arbetsdagar
50
Poster - The Tower
106 kr (212 kr)
1-2 arbetsdagar
50
Poster - The Palm Trees A4
68 kr (136 kr)
1-2 arbetsdagar
25
Poster - The Elegant
239 kr (319 kr)
1-2 arbetsdagar
25
Poster - The Elegant A4
142 kr (189 kr)
1-2 arbetsdagar
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.