Fri frakt över 999 kr      Prisgaranti       200% klimatkompenserat
Laddar

City Map Art

Fina posters från City Map Art att fylla väggarna med

Shoppa posters från City Map Art

City Map Art har fina posters med flera olika motiv på, riktigt fint att piffa upp väggarna med. De har både fototryck och även inspirerande budskap. Att hänga upp lite nya tavlor kan göra mycket hemma, och du skapar en hemtrevlig känsla med fin konst på väggarna. Det som kännetecknar dessa posters är att de är inspirerade av omvärlden och av resande, med bilder från New York eller motiv på palmer på en solig strand. 

Läs mer

Produkter

Kampanj
Poster - The Palm Trees
Poster 'The Palm Trees'
Poster 'The Palm Trees'
Kampanj
City Map Art

Poster 'The Palm Trees'

249 kr
Ordinarie pris: 549 kr
275 kr
1-2 dagar
Kampanj
Poster - The Palm Trees A4
Poster 'The Palm Trees A4'
Kampanj
City Map Art

Poster 'The Palm Trees A4'

249 kr
Ordinarie pris: 299 kr
249 kr
1-2 dagar
Kampanj
Poster - The Tower
Poster 'The Tower'
Poster 'The Tower'
Kampanj
City Map Art

Poster 'The Tower'

329 kr
Ordinarie pris: 549 kr
329 kr
1-2 dagar
Logga in
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.