H. Skjalm P. - Bästa priserna - Köp inredning online på Reforma Sthlm

H. Skjalm P.

H. Skjalm P. är ett designföretag som lägger mycket fokus på olika inredningsföremål som ljusstakar och lyktor. Du kan även hitta en hel del exklusiva krukor från detta underbara varumärke.


Krukor från H. Skjalm P.

H. Skjalm. P designar många krukor som passar utmärkt i dem flesta hem. Om du är ute efter en stilren kruka i till exempel mässing så är detta det rätta märket för dig. Handla vaser att sätta dina härliga snittade blommor i dekorativa krukor för krukväxter, handla det som passar bäst för just ditt hem!

32
Rund vas - Blank mässing
169 kr (249 kr)
1-2 arbetsdagar
49
Kruka i mässing - Harlequin
179 kr (349 kr)
1-2 arbetsdagar

Lyktor från H. Skjalm P.

Letar du efter en snygg lykta att sätta ljus i för att liva upp valfritt rum i vintermörkret? Då har du H. Skjalm P. utan tvekan hittat rätt. Dessa ljuslyktor har en nytänkande och snygg design som sprider ljusets sken på ett coolt sätt i ditt hem. De har designat flera fina lyktor som alla har en unik design som definitivt kommer att sprida värme och ljus i ditt hem under vintermånaderna.


Handla H. Skjalm P. online

Här på Reforma Sthlm erbjuder vi vackra produkter från H. Skjalm P. och vi satsar på att du enkelt ska kunna köpa dessa, tryggt och säkert, online. Vi satsar på snabba leveranser, bra kundservice och vi erbjuder er alltid fri frakt vid köp över 500 kronor. Köp därför den där lyktan nu, vintermörkret är på väg och då bör du vara redo!