H. Skjalm P. - Bästa priserna - Köp inredning online på Reforma Sthlm

H. Skjalm P.

H. Skjalm P. är ett designföretag som lägger mycket fokus på olika inredningsföremål som ljusstakar och lyktor. Du kan även hitta en hel del exklusiva krukor från detta underbara varumärke.


Krukor från H. Skjalm P.

H. Skjalm. P designar många krukor som passar utmärkt i dem flesta hem. Om du är ute efter en stilren kruka i till exempel mässing så är detta det rätta märket för dig. Handla vaser att sätta dina härliga snittade blommor i dekorativa krukor för krukväxter, handla det som passar bäst för just ditt hem!

32
Rund vas - Blank mässing
169 kr (249 kr)
Slutsåld

Lyktor från H. Skjalm P.

Letar du efter en snygg lykta att sätta ljus i för att liva upp valfritt rum i vintermörkret? Då har du H. Skjalm P. utan tvekan hittat rätt. Dessa ljuslyktor har en nytänkande och snygg design som sprider ljusets sken på ett coolt sätt i ditt hem. De har designat flera fina lyktor som alla har en unik design som definitivt kommer att sprida värme och ljus i ditt hem under vintermånaderna.


Handla H. Skjalm P. online

Här på Reforma Sthlm erbjuder vi vackra produkter från H. Skjalm P. och vi satsar på att du enkelt ska kunna köpa dessa, tryggt och säkert, online. Vi satsar på snabba leveranser, bra kundservice och vi erbjuder er alltid fri frakt vid köp över 500 kronor. Köp därför den där lyktan nu, vintermörkret är på väg och då bör du vara redo!

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.