Lampor, taklampor och belysning online - Bästa Priserna på Reforma Sthlm - House Doctor - Bästa priserna - Köp inredning online på Reforma Sthlm

House Doctor BELYSNING

Bara 1 kvar!
Golvlampa Club - svart/järn och mässing
2116 kr
6-9 arbetsdagar
Golvlampa 'Noida'
1546 kr
6-9 arbetsdagar
Bordslampa 'Club'
1439 kr
6-10 arbetsdagar
Bordslampa 'Diya'
927 kr
24-27 arbetsdagar
Vägglampa - Club
1139 kr
8-11 arbetsdagar
Bara 1 kvar!
Lampa DIY - House Doctor
921 kr
1-2 arbetsdagar
Lampa Molecular  5
1845 kr
6-9 arbetsdagar
Taklampa - Glas/Metall
1186 kr
20-23 arbetsdagar
Taklampa 'Ball' - Grå
1302 kr
24-27 arbetsdagar
40
Lampa 'Funnel' - Silver
59 kr (98 kr)
1-2 arbetsdagar
Lampa Molecular - Large
2168 kr
6-9 arbetsdagar
Taklampa 'Arch' - Svart
1880 kr
6-10 arbetsdagar
Bordslampa - Mässing
1105 kr
1-2 arbetsdagar
1  2  Nästa »  |  Visa alla

Handla prisvärda lampor och belysning online hos Reforma

Fyll ditt hem med ljus med lampor av alla de slag och lys upp den mörka hösten utanför fönstren! Med många olika ljuskällor i ett rum ökar trivseln direkt och enligt många inredare bör man ha 6-8 ljuskällor i ett vardagsrum för att optimera ljussättningen. Har du det? Om inte så kommer Reforma till undsättning då du hos oss kan handla all typ av belysning till ett mycket bra pris. Är du ute efter lampor i modern design tillverkade av material så som glas, marmor, mässing eller svart stål? Eller är du på jakt efter vintage lampor i industriell stil av återvunnet järn med mycket patina och en rustik känsla? Oavsett vilken typ av stil du önskar till dina nya lampor finner du här på Reforma något för dig.

Lampor är en viktig del av ditt hem och din inredning

Förutom att ge ljus är lamporna en stor och viktig del av inredningen. Vad kan vara vackrare än att se skenet från skrivbordslampan och vad är mysigare än att sätta sig i läsfåtöljen med en bok i skenet från en snygg läslampa? Hos oss finns lampor för alla smaker och för alla rum och användningsomroden. Ta dig en titt och bestäm dig för vilken som passar just dig. Är det en läslampa, taklampa eller kanske något till köket? Man skaffar sig alltid en favorit, oavsett om det gäller mat, fotbollslag eller musik – det är ofrånkomligt. Hos Reforma Sthlm blir det bara lite svårare att välja. Vårt sortiment är nämligen fyllt av lampor från designer som House Doctor, Bloomingville, Nordal, Hubsch, Ib Laursen m.fl. Enligt de allra flesta inredningsarkitekter råder konsensus kring att ett rum bör ha minst fem till åtta ljuskällor. Dessa fem ljuskällor kan exempelvis bestå utav en taklampa i taket, en bordslampa på fönsterblecket, en golvlampa bredvid soffan, en upplyst jordglob på sideboardet och en ljuslykta på soffbordet. På detta vis får du ljus från fem olika källor i ett och samma rum och du kommer att kunna njuta av den effektfulla myskänsla som sprider sig i ditt hem!