Handla Prisvärd Inredning Online hos Reforma Sthlm - Ib Laursen - Bästa priserna - Köp inredning online på Reforma Sthlm

Ib Laursen INREDNING

Ljusshållare - antik
40 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Vas Antik - Återvunnet glas
39 kr
1-2 arbetsdagar
Mortel - Olivträ
259 kr
1-2 arbetsdagar
Mugg - Vit Ros
89 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Spegel 'Unik' - Återvunnet Trä/Vintage
738 kr
1-2 arbetsdagar
Kruka 'Hanging Tray'
472 kr
1-2 arbetsdagar
Väggkalender - Metall
472 kr
1-2 arbetsdagar
Spegel 'Square Cut Edges'
513 kr
6-10 arbetsdagar
Dörrmatta 'Jute' - Natur
569 kr
31-34 arbetsdagar
Dörrmatta - Mörkgrå
649 kr
6-9 arbetsdagar
Flaskställ - Vitt
199 kr
Slutsåld för tillfället
33
Tavelram - 5 foton
199 kr (299 kr)
Slutsåld för tillfället
34
Vit korg med handtag
99 kr (149 kr)
Slutsåld för tillfället
Griffeltavla - Trä
1049 kr
6-9 arbetsdagar
Gardin - Natur
429 kr
6-10 arbetsdagar
3-pack Skålar - Akaciaträ
319 kr
11-14 arbetsdagar

Ib Laursen - Inredning till hemmet

Industriella influenser, naturnära design och återvunna material är ord som beskriver Ib Laursens härliga utbud av möbler och inredning. Ib Laursen är ett danskt inredningsföretag som grundades 1971 på den Jylländska västkusten. De har en stor bredd av inredning från små vackra detaljer till större möbler som spänner sig över flera inredningsstilar som exempelvis vintage, industristil och shabby chic. Vintage inredning och möbler i industriell och shabby chic stil är en trend vi ser håller i sig. Den lantliga inredningsstilen, med naturnära design och återvunna material, är perfekt till dig som önskar köpa vacker inredning på nätet. På Reforma Sthlm erbjuder vi ett storu utbud av Ib Laursens produkter och du kan därför handla allt från deras klassiska porslin till deras rustika och industriella hyllmöbler.


Handla Ib Laursen Online

Reforma Sthlm har som vision att revolutionera möjligheten att handla vintage inredning och möbler online. Hos oss kan du känna dig trygg då vi erbjuder säkra betalningar och snabba leveranser. Alla kunder som handlar över 500kr får dessutom fri frakt. Unna dig en unik och personlig uppdatering av ditt hem!


Möbler från Ib Laursen

Ib Laursen har ett mycket brett sortiment som omfattar allt från kökstillbehör som porslin, julpynt och vaser, till större möbler så som sittbänkar, matbord och stolar! Shabby chic-stilen och industristilen är en trend vi ser håller i sig och som aldrig verkar tappa i popularitet och relevans. Utbudet är brett med allt från rottingmöbler, vackra speglar, exklusiva mattor och klassiskt stengods så som vispskålar, muggar, kannor och porslin. Allt med en rustik och härlig känsla av vintage.