Jörgen Hansson - Handla posters till de bästa priserna - Reforma Sthlm

Jörgen Hansson Art

Handla vackra posters och tryck från Jörgen Hanson Art hos oss på Reforma. Dessa underbara motiv kommer ge en unik prägel på dina väggar och skapa personlighet och värme i valfritt rum. Konstnären Jörgen Hanson använder sig av många olika tekniker i sitt skapande och de varierande materialen gör denna konst intressant och på kartan. Hans bilder är inspirerade av hans egna skulpturer och är därför en förlängning av hans varierade konstnärliga arbete. Utgångpunkten och fokus ligger ofta i naturen och människorna vilket speglas tydligt i dessa underbara motiv! 

40
Poster - Sitting woman lll
479 kr (799 kr)
1-2 arbetsdagar
40
Poster - The Plant
239 kr (399 kr)
1-2 arbetsdagar
40
Poster - Sitting woman V
331 kr (552 kr)
1-2 arbetsdagar
40
Poster - The Plant lll
239 kr (399 kr)
1-2 arbetsdagar
40
Poster - The Plant Xll
239 kr (399 kr)
1-2 arbetsdagar
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.