La Finesse - Bästa priserna - Köp inredning online på Reforma Sthlm

La Finesse

La Finesse ett danskt företag med fokus på shabby chich och vintage dekoration vars produkter nu även går att köpa även i Sverige. La Finesse skiljer sig lite från andra designföretag eftersom de designar mängder med vackra skyltar att hänga på väggen. Dessa skyltar har en snygg och finurlig design vars budskap och texter alltid lockar till ett leende.


Skyltar från La Finesse

Skyltar med härliga och inspirerande budskap är perfekt för dig som vill skapa personlighet i din heminredning. Med en dekorativ och snygg skylt kan definitivt få liv i ett tråkigare rum, både med sin design och med sitt viktiga budskap. Välj och vraka bland Reforma Sthlms utbud.

40
Skylt Chocolate Monday
107 kr (179 kr)
1-2 arbetsdagar

Dörrmattor från La Finesse

La Finesse har även designat en del dörrmattor med en väldigt snygg design. Om du vill ha en snygg dörrmatta som verkligen välkomnar gäster i in i ditt hem så är La Finesse det rätta valet för dig. Få företag producerar dörrmattor med lika bra design.


Handla La Finesse online

Vi på Reforma vill göra det enkelt för dig att handla produkter från La Finesse online och därför är din generella köpupplevelse av största prioritet för oss. Vi satsar till exempel mycket på vår kundservice, våra snabba leveranstider och våra fantastiska rea-erbjudanden. Vi erbjuder till exempel fri frakt för alla köp över 500 kronor vilket är enormt uppsakattat av våra kunder.

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.