La Finesse - Bästa priserna - Köp inredning online på Reforma Sthlm

La Finesse

La Finesse ett danskt företag med fokus på shabby chich och vintage dekoration vars produkter nu även går att köpa även i Sverige. La Finesse skiljer sig lite från andra designföretag eftersom de designar mängder med vackra skyltar att hänga på väggen. Dessa skyltar har en snygg och finurlig design vars budskap och texter alltid lockar till ett leende.


Skyltar från La Finesse

Skyltar med härliga och inspirerande budskap är perfekt för dig som vill skapa personlighet i din heminredning. Med en dekorativ och snygg skylt kan definitivt få liv i ett tråkigare rum, både med sin design och med sitt viktiga budskap. Välj och vraka bland Reforma Sthlms utbud.

40
Skylt Chocolate Monday
107 kr (179 kr)
1-2 arbetsdagar

Dörrmattor från La Finesse

La Finesse har även designat en del dörrmattor med en väldigt snygg design. Om du vill ha en snygg dörrmatta som verkligen välkomnar gäster i in i ditt hem så är La Finesse det rätta valet för dig. Få företag producerar dörrmattor med lika bra design.


Handla La Finesse online

Vi på Reforma vill göra det enkelt för dig att handla produkter från La Finesse online och därför är din generella köpupplevelse av största prioritet för oss. Vi satsar till exempel mycket på vår kundservice, våra snabba leveranstider och våra fantastiska rea-erbjudanden. Vi erbjuder till exempel fri frakt för alla köp över 500 kronor vilket är enormt uppsakattat av våra kunder.