Lilla Bruket - Bästa priserna - Köp inredning online på Reforma Sthlm

Lilla Bruket

Lilla Bruket är ett svenskt företag som fokuserar på att gör fantastiska tvålar till alla typer av hem. Lilla brukets produkter är mycket populära tack vare deras fantastiska dofter och härliga känsla i produkterna. Unna dig en lyxig detalj till ditt kök eller till badrum!


Tvålar från Lilla Bruket

Tvålarna från Lilla Bruket är alla av hög kvalité och du lär inte bli besviken av dem. Du kan hitta både fasta och flytande tvålar och de kommer dessutom i mängder av olika fantastiskt härliga dofter. Det finns garanterat något för dig! Oavsett vad du gillar.

Diskmedel Lilla Bruket

Lilla Bruket nöjer sig inte heller med att bara göra tvålar och andra skönhetsprodukter, de producerar även olika fantastiska diskmedel. Om du köper ett diskmedel från Lilla bruket kan du vara säker på att du får ett trevligt diskmedel med en härlig doft. Du kommer inte bli besviken, om du vill ha ett riktigt bra diskmedel som dessutom doftar underbart är Lilla Bruket det perfekta märket för dig.


Handla Lilla Bruket online

Här på Reforma Sthlm erbjuder vi många produkter från Lilla Bruket och vi vill att det ska vara enkelt för er att handla online från oss. Därför erbjuder vi alltid snabb frakt, en bra kundservice och fri frakt vid alla köp över 500 kronor.

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.