Lisa Bengtsson - Bästa priserna - Köp inredning online på Reforma Sthlm

Lisa Bengtsson

Lisa Bengtsson är ett svenskt varumärke som fokuserar väldigt mycket på just design av affischer, posters, disktrasor samt handdukar. Vill du köpa en kökshandduk eller en affisch med ett riktigt snyggt motiv är detta därför det perfekta varumärket för dig.


Affischer från Lisa Bengtsson

Om du har ett rum hemma som du tycker är lite tråkigt och kan behöva livas upp så kan det vara en bra idé att köpa en poster och sätta upp på väggen. Med posters och afficher kan du enkelt, snabbt och prisvärt piffa upp vilket rum i ditt hem som helst! En affisch från Lisa Bengtsson ett perfekt val då du på så sätt kommer få en snygg affisch med ett unikt motiv. Dessa affischer kommer säkerligen pigga upp ditt vardagsrum, sovrum eller hall. Motiven är dessutom väldigt gulliga och passar därför även perfekt i barnrummet.

Kökshanddukar från Lisa Bengtsson

Att handla kökshanddukar kan vara tråkigt, det kan kännas som att det inte är något speciellt med dem. Om du istället vill ha en snygg och rolig kökshandduk med ett unikt motiv kan du testa en kökshandduk från Lisa Bengtsson. Här kan du få snygga och lekfulla kökshanddukar med coola motiv som verkligen kommer att ge ett lyft till ditt kök! Se även till att klicka hem en matchande disktrasa när du ändå är igån!


Handla Lisa Bengtsson online

På Reforma Sthlm erbjuder vi många olika produkter från Lisa Bengtsson, allt från affischer till kökshanddukar och disktrasor. Vi vill att det ska vara enkelt för dig att handla online från oss och därför satsar vi mycket på följande saker. Vi ser till att alltid erbjuda snabb frakt och en utmärkt kundservice. Dessutom erbjuder vi fri frakt på alla köp över 500 kronor.