Lisa Bengtsson - Bästa priserna - Köp inredning online på Reforma Sthlm

Lisa Bengtsson

Lisa Bengtsson är ett svenskt varumärke som fokuserar väldigt mycket på just design av affischer, posters, disktrasor samt handdukar. Vill du köpa en kökshandduk eller en affisch med ett riktigt snyggt motiv är detta därför det perfekta varumärket för dig.


Affischer från Lisa Bengtsson

Om du har ett rum hemma som du tycker är lite tråkigt och kan behöva livas upp så kan det vara en bra idé att köpa en poster och sätta upp på väggen. Med posters och afficher kan du enkelt, snabbt och prisvärt piffa upp vilket rum i ditt hem som helst! En affisch från Lisa Bengtsson ett perfekt val då du på så sätt kommer få en snygg affisch med ett unikt motiv. Dessa affischer kommer säkerligen pigga upp ditt vardagsrum, sovrum eller hall. Motiven är dessutom väldigt gulliga och passar därför även perfekt i barnrummet.

36
Affisch 'Tillsammans' - Laura
319 kr (499 kr)
1-2 dagar
Köp
Info

Kökshanddukar från Lisa Bengtsson

Att handla kökshanddukar kan vara tråkigt, det kan kännas som att det inte är något speciellt med dem. Om du istället vill ha en snygg och rolig kökshandduk med ett unikt motiv kan du testa en kökshandduk från Lisa Bengtsson. Här kan du få snygga och lekfulla kökshanddukar med coola motiv som verkligen kommer att ge ett lyft till ditt kök! Se även till att klicka hem en matchande disktrasa när du ändå är igån!


Handla Lisa Bengtsson online

På Reforma Sthlm erbjuder vi många olika produkter från Lisa Bengtsson, allt från affischer till kökshanddukar och disktrasor. Vi vill att det ska vara enkelt för dig att handla online från oss och därför satsar vi mycket på följande saker. Vi ser till att alltid erbjuda snabb frakt och en utmärkt kundservice. Dessutom erbjuder vi fri frakt på alla köp över 500 kronor.

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

ny kund? Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på instagram för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter!
Ange koden i kassan när du handlat klart.
Tack för att du prenumererar!
Ny kund? 
Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter. 
Thank you for subscribing!