Fri frakt över 999 kr      Prisgaranti       200% klimatkompenserat
Laddar

Maze

Maze är ett svenskt designföretag som sedan 2003 skapat minimalistisk design med finurlighet och expertis. Produktionen är hållbar och miljövänlig och all produktion sker lokalt i Sverige vilket gör det möjligt att hålla noggrann kvalitetskontroll på både produktionskedja samt slutprodukt. Inredningsfilosofin beskrivs med deras egna ord som ”slow production”, dvs väl genomtänkt design som ska hålla i generationer där hållbarhet prioriteras både i relation till miljön samt att produkterna ska vara relevanta trots att trender ofta utvecklas och ändras.


Handla hatthyllor och skohyllor från Maze online

Maze är mycket kända för sin förvaring så som hyllor, skohyllor och hyllsystem. Samtliga produkter är noggrant designade för att passa perfekt in a alla typer av hem och fylla en värdefull funktion där familjer i alla olika storlekar ska kunna förvara och hålla ordning på ett smakfullt och stiligt sätt. Färgpaletten är avskalad och möblerna kommer i svart, vitt, grått och exklusiv mässing. Detta för att just du ska kunna välja vad som passar ditt hem och inredningsstil bäst. Med smarta lösningar för både skohyllorna och hatthyllorna har du gott om utrymmet för att förvara allt från kappor och skor, till väskor och halsdukar

Läs mer

Produkter

Kampanj
Skohylla 'Gill' - Svart
Skohylla 'Gill' - Svart
Kampanj
Maze

Skohylla 'Gill' - Svart

902 kr
Ordinarie pris: 1002 kr
1002 kr
1-2 dagar

Hyllsystemet Pythagoras från Maze

Serien Pythagoras är Maze underbara hyllsystem med lekfull och nytänkande design där du som kund har möjlighet att skapa din egna unika prägel på den förvaringslösning du är i behov av. Geometriska former med många användningsområden i kombination med perfekta materialval gör hyllsystemet Maze lika snyggt som det är praktiskt. Handla varumärket Maze och deras populära hyllsystem Pythagoras online till marknadens bästa pris. Vi har prisgaranti på alla våra produkter och hittar du mot förmodan varorna billigare på annat håll ber vi dig meddela vår kundtjänst så ser vi till att möta det priset, allt för att köpupplevelsen på Reforma Sthlm ska bli den bästa du kan hitta på marknaden.


Hållbar inredning med hög designfaktor

Genomtänk formgivning, ansvarsfull tillverkning och återvunna material beskriver Maze arbetssätt på bästa sätt. De lägger stort fokus på att du som slutkund ska känna dig säker och stolt över dina nya möbler du handlat på nätet. Designteamet bakom Maze fantastiska möbler är de bästa inom området och har lagt ner sin själ på att dessa produkter ska fylla den viktigaste funktionen i ditt hem – förvaring som är lika praktisk som snygg. 

Logga in
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.