MAZE - Handla Förvaring Online & med Prisgaranti - Reforma Sthlm

Maze

Maze är ett svenskt designföretag som sedan 2003 skapat minimalistisk design med finurlighet och expertis. Produktionen är hållbar och miljövänlig och all produktion sker lokalt i Sverige vilket gör det möjligt att hålla noggrann kvalitetskontroll på både produktionskedja samt slutprodukt. Inredningsfilosofin beskrivs med deras egna ord som ”slow production”, dvs väl genomtänkt design som ska hålla i generationer där hållbarhet prioriteras både i relation till miljön samt att produkterna ska vara relevanta trots att trender ofta utvecklas och ändras.


Handla hatthyllor och skohyllor från Maze online

Maze är mycket kända för sin förvaring så som hyllor, skohyllor och hyllsystem. Samtliga produkter är noggrant designade för att passa perfekt in a alla typer av hem och fylla en värdefull funktion där familjer i alla olika storlekar ska kunna förvara och hålla ordning på ett smakfullt och stiligt sätt. Färgpaletten är avskalad och möblerna kommer i svart, vitt, grått och exklusiv mässing. Detta för att just du ska kunna välja vad som passar ditt hem och inredningsstil bäst. Med smarta lösningar för både skohyllorna och hatthyllorna har du gott om utrymmet för att förvara allt från kappor och skor, till väskor och halsdukar

40
Skohylla - Svart (L)
1655 kr (2759 kr)
1-2 arbetsdagar
40
Skohylla - Vit (L)
2538 kr (4230 kr)
1-2 arbetsdagar

Hyllsystemet Pythagoras från Maze

Serien Pythagoras är Maze underbara hyllsystem med lekfull och nytänkande design där du som kund har möjlighet att skapa din egna unika prägel på den förvaringslösning du är i behov av. Geometriska former med många användningsområden i kombination med perfekta materialval gör hyllsystemet Maze lika snyggt som det är praktiskt. Handla varumärket Maze och deras populära hyllsystem Pythagoras online till marknadens bästa pris. Vi har prisgaranti på alla våra produkter och hittar du mot förmodan varorna billigare på annat håll ber vi dig meddela vår kundtjänst så ser vi till att möta det priset, allt för att köpupplevelsen på Reforma Sthlm ska bli den bästa du kan hitta på marknaden.


Hållbar inredning med hög designfaktor

Genomtänk formgivning, ansvarsfull tillverkning och återvunna material beskriver Maze arbetssätt på bästa sätt. De lägger stort fokus på att du som slutkund ska känna dig säker och stolt över dina nya möbler du handlat på nätet. Designteamet bakom Maze fantastiska möbler är de bästa inom området och har lagt ner sin själ på att dessa produkter ska fylla den viktigaste funktionen i ditt hem – förvaring som är lika praktisk som snygg.