Fri frakt över 999 kr      Prisgaranti       200% klimatkompenserat
Laddar

Miljögården

Läs mer

Produkter

OUTLET
Kampanj
Soffbord 'Manhattan' - Svart
Soffbord 'Manhattan' - Svart
Kampanj
Miljögården

Soffbord 'Manhattan' - Svart

3419 kr
Ordinarie pris: 7199 kr
3250 kr
1-2 dagar
Kampanj
Rullbord 'Chelsea' - Vintage Brun
Rullbord 'Chels' - Vintage Brun
Kampanj
Miljögården

Rullbord 'Chels' - Vintage Brun

3149 kr
Ordinarie pris: 5419 kr
3149 kr
1-2 dagar
OUTLET
Kampanj
Braskorg 'Charlotte'
Braskorg 'Charlotte' - Grå
Kampanj
Miljögården

Braskorg 'Charlotte' - Grå

2046 kr
Ordinarie pris: 2999 kr
2046 kr
1-2 dagar

Miljögården

Miljögården grundades redan år 1985 och är en av Sveriges ledande leverantörer inom möbler och heminredning. Miljögårdens produkter 
utgörs av ett brett sortiment av möbler och heminredning som inspirerats av det franska lantlivet med mycket vintage, charm och patina. Även klassisk och modern design återfinns i kollektionerna och mixen av dessa stilar passar perfekt med Reformas inredningsfilosofi!

Miljögården arbetar med egen design och släpper två kollektioner om året och hos Reforma hittar du alltid de senaste möblerna och inredningsnyheterna från Miljögården!


Utemöbler och balkonginredning från Miljögården

Hos Reforma Sthlm hittar du ett stort utbud av Miljögårdens underbara möbler för balkong, trädgård och uteplats. Vi har t.ex. ett stort urval av trädgårdssoffor, stolar i rotting och hängmattor som både är moderna och tidlösa i sin design. Miljögårdens möbler är ofta tillverkade i hållbara och slitstarka material som rotting och bomull och du som kund kan känna dig trygg att Miljögårdens utemöbler håller hög kvalitet. Miljögårdens inredningsdealjer och möbler skapar en hemtrevlig och varm känsla och om du är ute efter möbler och inredning som skapar hemtrevliga hem så har du hittat helt rätt varumärke för dig!


Miljögården - Inredning till hemmet

Om du letar efter snygg och hemtrevlig inredning till ditt hem är Miljögården verkligen det rätta valet för dig. Välj mellan stilrena möbler från Miljögården, eller varför inte inredning i vintage och patinerad stil med inslag av shabby chic? Miljögården tillverkar möbler som passar såväl det moderna som det lantliga hemmet och vi kan nästa garantera att du kommer hitta något du gillar hos detta fantastiska varumärke!


Handla Miljögården Online

Vi vill att du ska kunna handla dina möbler och inrednings från Miljögården online – säkert, prisvärt och snabbt. Reforma erbjuder därför fri frakt vid köp över 499 kronor, snabba leveranser och kundservice i världsklass. Vi har god kunskap om hela sortimentet från Miljögården och är övertygade om att vi kan hjälpa dig att inreda ditt hem till en ännu härligare plats! Har du frågor eller funderingar om någon produkt från Miljögården? Tveka inte att kontakta oss!

Logga in
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.