Paper Collective

Paper Collective

53
RESPONSIBLE
Poster 'Composition 01' 50x70 - Multi
399 kr (849 kr)
1-2 dagar
Köp
Info
49
RESPONSIBLE
Poster 'Gentil' 30x40 - Rosa/Orange
229 kr (449 kr)
1-2 dagar
Köp
Info
56
RESPONSIBLE
Affisch 'Essence of Ballet 04' 30x40 - Beige
349 kr (799 kr)
1-2 dagar
Köp
Info
54
RESPONSIBLE
Poster 'Stilleben' 70x100 - Svart / Gul
849 kr (1849 kr)
1-2 dagar
Köp
Info
52
RESPONSIBLE
Poster 'Essence of Ballet 06' 50x70 cm - Svart/Vit
649 kr (1349 kr)
1-2 dagar
Köp
Info
RESPONSIBLE
Poster 'Midnight' 50x70 - Svart
390 kr
3-5 veckor (Köp nu, betala vid lev)
Köp
Info
50
RESPONSIBLE
Poster 'Sold Shapes' 50x70 - Beige/Blå
399 kr (799 kr)
1-2 dagar
Köp
Info
50
RESPONSIBLE
Poster 'Different Ways I' 50x70 - Gul/Beige
399 kr (799 kr)
1-2 dagar
Köp
Info
56
RESPONSIBLE
Poster 'Hold Tight' 30x40 - Orange
349 kr (799 kr)
1-2 dagar
Köp
Info
52
RESPONSIBLE
Poster 'Play II' 50x70 - Grå
649 kr (1349 kr)
1-2 dagar
Köp
Info
52
RESPONSIBLE
Affisch 'BLOOM Violet' 50x70 - Multi
649 kr (1349 kr)
1-2 dagar
Köp
Info
RESPONSIBLE
Poster 'BLOOM Cyan' 50x70 - Multi
650 kr
3-5 veckor (Köp nu, betala vid lev)
Köp
Info

Kreativa och snygga konsttryck och designaffischer från toppdesigners, konstnärer och fotografer! Varumärket Paper Collective skapar magi och kommer att sätta konst på vardagsrummet, hallen eller bli en uppiggande tavla i sovrummet. Vårt utbud med posters kommer garanterat stimulera dina sinnen och definitivt sätta stämningen i alla rum. Välj den poster som lockar dig mest och se hur stämningsfullt ditt hem blir! 

Paper Collective

Vi är glada att presentera Paper Collective som är en hållbar verksamhet som producerar lokalt i Danmark med endast FSC-märkt material av hög kvalitet och under svanen - Nordens officiella miljömärkning. Varje produkt från Paper Collective är kopplad till någon form av välgörenhet och för varje print de säljer så donerar kollektivet 10% till en välgörenhet som skaparen har valt. Ett beundransvärt företag med goda mål!

Ikoniska designaffischer

Paper Collective har samlat sina favoritdesigners, konstnärer och illustratörer för att skapa inspirerande och ikoniska grafiska tryck och produkter samtidigt som dem främjar stora syften och välgörenhetsorganisationer. Deras tre viktigaste fokusområden är socialt ansvar, hållbarhet och starka kreativa samarbeten.


Handla posters och tavlor till hemmet

När du handlar Paper Collective online hos oss på Reforma Sthlm vill vi att du ska känna dig trygg och nöjd med din köpupplevelse. Vi erbjuder säkra betalningar och gör vårt yttersta för att du ska få en så snabb leverans som möjligt. Är du osäker på något är du varmt välkommen att maila din fråga till vår kundtjänst. En trygg köpupplevelse hos oss innebär dessutom att i lugn och ro få dina varor levererade hem till dig, se om de passar, och om du sedan mot förmodan inte känner dig nöjd kan du alltid smidigt och enkelt returnera varan.

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

ny kund? Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på instagram för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter!
Ange koden i kassan när du handlat klart.
Tack för att du prenumererar!
Ny kund? 
Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter. 
Thank you for subscribing!