Ren Logik

Ren Logik

51
RESPONSIBLE
Vit & Kulörtvätt 'Lindblom'
97 kr (199 kr)
1-2 dagar
Köp
Info

Tvätt- och städprodukter från Ren Logik

REN LOGIK är ett varumärke som erbjuder hållbara, effektiva och moderna tvätt- & städprodukter.  Deras filosofi är att ta fram produkter som är skonsamma både för dina plagg, ditt hem och miljön. Ren Logik vill att det ska vara enkelt att göra hälsosamma och bra val då dina val påverkar och gör skillnad! 


Veganska och biologiskt nedbrytbara produkter från Ren Logik

REN LOGIK tar ett innovativt och modernt grepp och tvätt- och städsegmentet. Deras produkter är veganska och biologiskt nedbrytbara vilket vi på Reforma gillar extra mycket. Dessutom har produkterna en modern och stilren design vilket gör att de gärna får stå synliga i hemmet. Samtliga produkter är märkta med Bra Miljöval och förpackas i svensktillverkade flaskor av bioplast. Produkterna är koncentrerade vilket gör att de räcker länge. De innehåller inte några onödiga tillsatser såsom färgämnen och inga produkter är testade på djur.


'Familjen Blom' - en doftserie från Ren Logik

Produkternas ljuvliga dofter är en av anledningarna till varför Ren Logiks produkter är omtyckta hos så många. Doftfamiljen går under namnet 'Familjen Blom' och för direkt tankarna till vår och sommar. För dig med känslig hud eller allergibesvär så erbjuder Ren Logik oparfymerat tvättmedel, mjukmedel och tvål. Det finns helt enkelt något för alla!

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

ny kund? Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på instagram för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter!
Ange koden i kassan när du handlat klart.
Tack för att du prenumererar!
Ny kund? 
Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter. 
Thank you for subscribing!