Själsö Nordic - Köp Vintage Möbler Billigt - Online på Reforma Sthlm

Själsö Nordic

RESPONSIBLE
Vintage trälåda - 3 fack
409 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Vintage trälåda - 6 fack
299 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Vintage matstol - Läder/Järn
2569 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Vintage sängbord - Trä/Järn
2809 kr
6-9 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Rustik bänk - Återvunnet trä
3459 kr
6-10 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Träbänk/Soffbord - Vintage/Brun
1859 kr
6-10 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Träbänk/Soffbord - Vintage/Svart
1859 kr
6-9 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Bänk 'Industri' - Svart/Silver
3709 kr
6-10 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Tre ljusstakar - Vintage/Järn
779 kr
6-10 arbetsdagar

Själsö Nordic

Själsö Nordic, eller SJÆLSØ NORDIC som det stavas på danska, är ett danskt möbel- och inredningsföretag vars fokus ligger på industriella och vintage möbler med hög kvalité, till ett mycket bra pris! Samtliga produkter är noggrant utvalda, antingen äkta vintage, handgjorda eller tillverkade av återvunna material. Recycle och Upcycle är vanliga begrepp inom modeindustrin just nu. Men börjar bli mer och mer aktuellt även inom möbel- och inredningsvärlden! Själsö Nordics sortiment är genuint och personligt. Med dessa underbara ting kan du smycka ditt hem och göra det autentiskt och vackert. 


Recycling och Upcycling - miljövänliga möbler Online

Med hjälp av återvunna material får du inte bara möbler och inredning med charm, historia och karaktär. Du gör dessutom ett medvetet val åt rätt håll. Exempelvis kan du nedan handla ett matbord tillverkat av en återvunnen dörr, eller ett soffbord gjort av en återvunnen transportvagn. Lika miljövänligt som trendigt! Själsö Nordics desginfilosofi går därför i det naturnära och bohemiska tecknet. Men det i sig betyder inte att deras möbler bara passar i det lantliga hemmet. Att kombinera moderna möbler med mer rustika inslag är supertrendigt och kan inte slå fel!

Själsö Nordic - Vintage möbler och återvunna material

Vill du handla vintage möbler eller möbler gjorda av återvunna material på nätet? Då har du hamnat helt rätt! Hos oss på Reforma kan du tryggt och säkert klicka hem dessa underbara möbler och få dem levererade till din dörr. Med säkra betalningar, snabb kundtjänst och snabba leveransen arbetar vi på Reforma hårt för att din köpupplevelse hos oss ska bli så bra som möjligt!


Handla Inredning och möbler Online

Vare sig du är ute efter ett stort och rustikt matbord i trä, vackra stolar i återvunnen plåt, häftiga och dekorativa sittbänkar i gediget trä, sängbord, coola förvaringslådor eller vackra vintage lampor garanterar vi dig att du kommer att hitta något som faller dig i smaken i sortimentet från Själsö Nordic. Här finns något som passar alla hem och inredningsstilar och kommer att göra allt från ditt badrum till sovrum se ut som att det kommer direkt från ett underbart och inspirerande inredningsmagasin!