Själsö Nordic - Köp Vintage Möbler Billigt - Online på Reforma Sthlm

Själsö Nordic

RESPONSIBLE
Bänk 'April 02' - Återvunnet trä
2899 kr
1-2 dagar
Köp
Info
RESPONSIBLE
Skrivbord med två lådor - Återvunnet trä
5349 kr
18-23 arbetsdagar
Köp
Info
RESPONSIBLE
Hylla 'Recycled' - Återvunnet trä
1799 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
RESPONSIBLE
Vintage Trälåda '3 Fack' - Trä
349 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
29
RESPONSIBLE
Skål 'Wooden' - Brun
599 kr (849 kr)
1-2 dagar
Köp
Info
16
RESPONSIBLE
Tre ljusstakar - Vintage/Järn
714 kr (849 kr)
1-2 dagar
Köp
Info
RESPONSIBLE
Träbricka 'Recycled x3' - Trä
899 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
RESPONSIBLE
Sidobord 'Iron' - Återvunnet
1947 kr
ca 1-3 v. (beställningsvara)
Köp
Info
RESPONSIBLE
Bordslampa - återvunnet
2449 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
RESPONSIBLE
Lampa av tegellåda - Natur
1149 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
RESPONSIBLE
Soffbord 'Coffee table recycled'
4899 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
RESPONSIBLE
Trälåda 'Box recycled' - Svart
1249 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
10
RESPONSIBLE
Korg 'Iron cups'
719 kr (799 kr)
1-2 dagar
Köp
Info
RESPONSIBLE
Trälåda 'Light Blue' - Återvunnet trä
749 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info

Själsö Nordic

Själsö Nordic, eller SJÆLSØ NORDIC som det stavas på danska, är ett danskt möbel- och inredningsföretag vars fokus ligger på industriella och vintage möbler med hög kvalité, till ett mycket bra pris! Samtliga produkter är noggrant utvalda, antingen äkta vintage, handgjorda eller tillverkade av återvunna material. Recycle och Upcycle är vanliga begrepp inom modeindustrin just nu. Men börjar bli mer och mer aktuellt även inom möbel- och inredningsvärlden! Själsö Nordics sortiment är genuint och personligt. Med dessa underbara ting kan du smycka ditt hem och göra det autentiskt och vackert. 


Recycling och Upcycling - miljövänliga möbler Online

Med hjälp av återvunna material får du inte bara möbler och inredning med charm, historia och karaktär. Du gör dessutom ett medvetet val åt rätt håll. Exempelvis kan du nedan handla ett matbord tillverkat av en återvunnen dörr, eller ett soffbord gjort av en återvunnen transportvagn. Lika miljövänligt som trendigt! Själsö Nordics desginfilosofi går därför i det naturnära och bohemiska tecknet. Men det i sig betyder inte att deras möbler bara passar i det lantliga hemmet. Att kombinera moderna möbler med mer rustika inslag är supertrendigt och kan inte slå fel!


Själsö Nordic - Vintage möbler och återvunna material

Vill du handla vintage möbler eller möbler gjorda av återvunna material på nätet? Då har du hamnat helt rätt! Hos oss på Reforma kan du tryggt och säkert klicka hem dessa underbara möbler och få dem levererade till din dörr. Med säkra betalningar, snabb kundtjänst och snabba leveransen arbetar vi på Reforma hårt för att din köpupplevelse hos oss ska bli så bra som möjligt!


Handla Inredning och möbler Online

Vare sig du är ute efter ett stort och rustikt matbord i trä, vackra stolar i återvunnen plåt, häftiga och dekorativa sittbänkar i gediget trä, sängbord, coola förvaringslådor eller vackra vintage lampor garanterar vi dig att du kommer att hitta något som faller dig i smaken i sortimentet från Själsö Nordic. Här finns något som passar alla hem och inredningsstilar och kommer att göra allt från ditt badrum till sovrum se ut som att det kommer direkt från ett underbart och inspirerande inredningsmagasin!

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

ny kund? Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på instagram för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter!
Ange koden i kassan när du handlat klart.
Tack för att du prenumererar!
Ny kund? 
Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter. 
Thank you for subscribing!