Bordslampa 'Savoy High' - Mässing - Reforma Sthlm
15

Bordslampa 'Savoy High' - Mässing

891 kr / 759 kr
(MVA og toll inkl)
Leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Klimatneutrala möbler

Fri frakt över 999 kr

Köp nu, betala i augusti

Vår unika prisgaranti

 • Den här lampan från det svenska belysningsvarumärket Globen Lighting har inspiration från flera stora trender. Naturens härliga former och mönster har fått stå modell till denna lampas vackra blad. Dessutom kommer den i en gyllene nyans som imponerar på alla modelejon! Den matchas såklart perfekt med naturens egna växter och blommor, allt från den skandinaviska floran! Så elegant och så kompatibel med alla tänkbara inredningsstilar! Ställ den i ditt vardagrsum för en totalsäker fullträff i stilkänsla. Matcha också gärna med andra skimrande detaljer. Och dessutom passar mässing perfekt till rosa toner. Den här underbara produkten kommer dessutom i fler nyanser.

  Bredd: 21 cm
  Djup: 20 cm
  Höjd: 50 cm
  Material: glas , metall
  Färg: Mässing
  Varumärke: Globen Lighting
  Hållbarhet: Läs gärna vår återvinningsguide!

  Toppsäljarna i denna kategori

  15
  Bordslampa 'Bora' - Grå
  403 kr (474 kr)
  6-10 arbetsdagar
  15
  Bordslampa 'Game' - Mässing
  1504 kr (1769 kr)
  Tillfälligt slut

  Andra köpte även

  15
  Träbänk 'Nadi'
  533 kr (627 kr)
  10-15 arbetsdagar
  32
  RESPONSIBLE
  Solstol 'Lounge' - Grå
  1499 kr (2199 kr)
  24-29 arbetsdagar
  Pall 'Arvid' Ø 30 cm
  379 kr
  14-19 arbetsdagar

  omdömen (0)

  0 omdömen
  Recycled materials

  Recycled Materials

  22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

  Sustainable transport

  Sustainable Transport

  Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

  Buy For Good

  Buy for good

  För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

  Locally produced

  Locally produced

  Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

  Sustainable packaging

  Sustainable Packaging

  Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

  Good working conditions

  Good Working Conditions

  Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

  Certified factories

  Certified Factories

  De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

  Animal welfare

  Animal Welfare

  För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

  Biodegradeable

  Biodegradeable

  Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.