Krokar, Hängare & Klädhängare

Välkommen till vårt breda sortiment av krokar, galgar och hängare. Med en vacker krok eller hängare kan du enkelt skapa en iögonfallande och vacker detalj i din inredning samtidigt som kroken fyller en praktisk och smart funktion. 

Kombinera design och funktionalitet med en ny krok eller klädhängare

Alla rum behöver oftast en ny krok, kanske framförallt sovrummet, köket, hallen och badrummet. Vi har mängder med olika varianter av krokar och hängare just för att du ska kunna hitta en variant som passar i ditt hem och fyller det syfte du är i behov av. Letar du efter en enkel krok att sätta upp i badrummet bredvid tvättfatet finns här ett stort urval som exempelvis vintage krokar i järn. Letar du efter en mer unik krok för att sätta pricken över i:et i din köksinredning kan du här hitta vackra krokar i marmor eller varför inte en häftig krok i sammet?! Här nedan kan du enkelt klicka hem nya krokar och hängare på nätet. Alla hem är i behov av praktisk och snygg förvaring. Krokar och klädhängare är ett perfekt sätt att få upp allt från kläder till handdukar på ett snyggt och smidigt sätt. Vare sig du känner att jackorna tar över hallen eller känner behov av en handduk nära till hands i köket kan du med en krok eller en klädhängare hitta en lösning som passar dig. På Reforma hittar du både moderna och klassiska krokar och hängare som alla kommer att underlätta din vardag hemma. Det är en praktisk förvaringslösning i såväl sovrummet och hallen som i vardagsrummet eller köket. Fäst flera olika krokar på raken i ditt sovrum för att skapa en unik och bohemisk känsla. Eller satsa på en vägghängare med flera krokar för att skapa en mer subtil och designad förvaringslösning i ditt hem.

Visa filter Dölj filter
Färg
Brons Brun Grå Grön Guld Multi Mässing Natur Rosa Silver Svart Trä Vit
Varumärke
Bloomingville Cozy Living DAY Home Dutchbone HK Living House Doctor Hubsch Ib Laursen Interstil Madam Stoltz Maze Nordal Nordstjerne Reforma Speedtsberg Trademark Living Vintage Zuiver
Krok - Mörkgrön marmor
185 kr
1-2 arbetsdagar
Krok - Svart marmor
129 kr
1-2 arbetsdagar
Hängare '4 hooks' - Ek
339 kr
1-2 arbetsdagar
Tavla med krokar
539 kr
1-2 arbetsdagar
Hängare med spegel
498 kr
1-2 arbetsdagar
Knopp - koppar
89 kr
1-2 arbetsdagar
Krok - Rosé marmor
185 kr
1-2 arbetsdagar
Klädhängare Pinnacle - Grå
1149 kr
1-2 arbetsdagar
Hängare Rack - Svart
599 kr
1-2 arbetsdagar
Hatthylla S - Mässing/Metall
1169 kr
1-2 arbetsdagar
Klädhängare Pinnacle - Vit
1149 kr
1-2 arbetsdagar
Klädhängare - Mässing
4650 kr
1-2 arbetsdagar
Knopp - järn
69 kr
1-2 arbetsdagar
Få kvar!
Klädställning - Svart/Stål
2519 kr
1-2 arbetsdagar
Stege - Järn
995 kr
6-10 arbetsdagar
Klädhängare - Guld/Metall
2759 kr
6-10 arbetsdagar
Klädhängare 'Buddy' - Svart
115 kr
6-10 arbetsdagar
Klädhängare 'Buddy' - Grå
115 kr
6-10 arbetsdagar
Krok i mässing - Medium
295 kr
6-10 arbetsdagar
Klädhängare 'Bill' - Vit L
1295 kr
6-10 arbetsdagar
Klädhängare Table Tree - Vit
1249 kr
6-10 arbetsdagar
Spegel/Klädstång - Svart
2869 kr
6-10 arbetsdagar

Krokar och hängare från House Doctor, Cozy Living och Maze

På Reforma hittar du ett brett sortiment med mängder av olika krokar och hängare. Här kan du enkelt handla krokar från välkända varumärken så som House Doctor, Maze, Cozy Living, Nordal, Hubsch och Ib Laursen. Letar du efter de populära krokarna från det svenska varumärket Maze, tillverkade i metall med en lekfull design? Eller letar du efter moderna och stiliga hängare i trä eller stål från House Doctor? Då har du kommit helt rätt. I vårt breda sortiment kommer du hitta klädhängare och krokar från flera olika varumärken och i mängder med olika varianter och stilar.

Köp krokar och hängare på nätet här hos Reforma Sthlm

Hos Reforma Sthlm finns all tänkbar typ av förvaring du kan tänkas vilja ha i ditt hem! Vintage krokar och hängare, moderna krokar och hängare, tidningsställ och mycket mer! Att förvara saker för att skapa ordning och reda i hemmet behöver inte vara tråkigt, gör dina krokar och hängare till ett smycke i hemmet! Hitta dina nya krokar och hängare här hos oss på Reforma Sthlm! Vi har krokar och hängare i flera olika stilar, material och prisklasser så att just du ska kunna hitta den krok som passar ditt hem och din inredningsstil bäst! Oavestt om du vill ha krokar och hängare med modern eller vintage stil så hittar du det hos oss! Med varumärken som House Doctor, Bloomingville, Nordal, Hubsch, Ib Laursen och Trademark Living kan det till och med bli svårt att välja bland alla förvaringsfavoriter! Vår förvaring och krokar och hängare passar hem som har en (eller en blandning) av följande inredningsstilar: modern design, shabby chic inredning, vintage möbler, dansk design och lantliga möbler.  Välkommen till oss på Reforma Sthlm när du vill köpa en krok eller hängare på nätet!