Fri frakt över 999 kr      Prisgaranti       200% klimatkompenserat
Laddar
RESPONSIBLE
Kampanj

Byrå 'Prime' 6 lådor - Valnöt/Mässing

9995 kr / 5999 kr
5999 kr
5999 kr
 
Leverans:  79-81 arbetsdagar

Klimatkompenserade möbler

Fri frakt över 999 kr

Köp nu, betala om 60 dagar

Vår unika prisgaranti

Produktbeskrivning
Trendig och elegant byrå som aldrig går ur tiden. Denna underbara och rymliga byrå från Reforma Selection är perfekt för klädförvaring i såväl den större hallen som sovrummet. En vacker förvaringsmöjlighet som passar väl in i de flesta hem. Byrån har inte soft close.

Serien 'Prime' från Reforma Selection är en möbelserie med vackra uttryck och elegant design. I Prime-serien ingår allt från TV-bänkar till nattygsbord med tidlös design som passar väl att kombinera med andra färger, former och möbler. Rustik valnöt (faner) tillsammans med subtila mässingdetaljer skapar en underbar kombination som passar perfekt in i det eleganta hemmet. Exklusivitet och funktion i ett! Vi är inte förvånade över att just denna är vår bästsäljare.
Egenskaper
Benhöjd: 20 cm
Bredd: 120 cm
Höjd: 80 cm
Längd/Djup: 40 cm
Färg: Guld , Mässing , Natur
Material: 18 mm MDF-topp med valnötfanér, ekben i valnötfärg med mässingsfötter.
Skötselråd: Torka av med en fuktig trasa.
Varumärke: Reforma
Levereras monterad: Nej
Hållbarhet: Läs gärna vår återvinningsguide!
CO2e-utsläpp: 298,14 kg
Varav emballage: 1%
Varav material: 26%
Varav energi: 64%
Varav transport: 9%
Ursprungsland: Kina
Omdömen
Medelbetyg 5 av 5 Antal betyg 8
För att lämna ett omdöme bör du tidigare köpt denna produkt samt logga in på din kundprofil.
Omdöme 5 av 5
Erik
|
2024-04-18
Snygg och lätt att montera. Väldigt prisvärd byrå.
Omdöme 5 av 5
Marlene Villnerdahl
|
2024-03-13
Otroligt snygg!
Stilren.Gedigen.
Omdöme 5 av 5
Jan Andreas Moberg
|
2024-01-15
Otroligt snygg byrå med en känsla av gediget hantverk. Enkel att sätta ihop men det tar längre tid än 1h om man är själv. För mig tog det 3-4h men är också petig att få allt rakt och snyggt med lådorna. Rekommenderar denna byrå till 100%.
Logga in
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.