Fri frakt över 999 kr      Prisgaranti       200% klimatkompenserat
Laddar
RESPONSIBLE
Kampanj

Sideboard 'Sailor' - Svart/Natur

10799 kr / 5399 kr
8599 kr
8599 kr
 

Klimatkompenserade möbler

Fri frakt över 999 kr

Köp nu, betala om 60 dagar

Vår unika prisgaranti

Produktbeskrivning
Sailor Sideboard är en trendig och stilfull möbel från Reforma med stängd förvaring i form av luckor. Rottingen höjer modegraden och bryter av snyggt mot det svarta. Klassiska färg- och materialval gör denna möbel till ett säkert kort. Upptäck Reformas andra möbler i serien Sailor. Tillverkad i trä, rotting och metall. Rottingen höjer modegraden och bryter av snyggt mot det svarta vilket gör den extra stilig. Den här skjänken är en snygg kombination mellan modern och retro design. Matchas snyggt med andra möbler som har många olika designuttryck. Detta sideboard kommer att bli en användarvänlig och dekorativ detalj till ditt hem.
Egenskaper
Benhöjd: 20 cm
Djup: 40 cm
Höjd: 75 cm
Längd: 160 cm
Rea: Sideboards
Färg: Natur , Svart
Material: 18 mm MDF-skiva med ekfaner i svart färg, rottingdörrar, metallben.
Skötselråd: Torka av med en fuktig trasa.
Varumärke: Reforma
Levereras monterad: Nej
Hållbarhet: Läs gärna vår återvinningsguide!
CO2e-utsläpp: 312,1 kg
Varav emballage: 1%
Varav material: 20%
Varav energi: 55%
Varav transport: 24%
Ursprungsland: Kina
Omdömen
Medelbetyg 5 av 5 Antal betyg 2
För att lämna ett omdöme bör du tidigare köpt denna produkt samt logga in på din kundprofil.
Omdöme 5 av 5
Madeléne Küttner
|
2023-01-18
Jag är väldigt nöjd, är väldigt fin och rymlig. Snygg design och snabb leverans.
Omdöme 4 av 5
Daniel
|
2022-01-30
Nöjd... Får plats mycket och sambon gillar designen. Hon säger att den är ''trendig''.
Logga in
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.