Fri frakt över 999 kr      Prisgaranti       200% klimatkompenserat
Laddar
Kampanj

Pall 'Marseille' 45cm - Turkos

Sommarbonanza! Fynda ända fram till den 31 juli!
729 kr / 659 kr
729 kr
729 kr
 
Leverans:  19-21 arbetsdagar

Klimatkompenserade möbler

Fri frakt över 999 kr

Köp nu, betala om 60 dagar

Vår unika prisgaranti

Produktbeskrivning

En pall från våran Vintage collection i klassisk design och industristil. Den är tillverkad i stål och passar i många inredningsstilar. Du kan ha pallen så väl som inredningsdetalj, stätta någon decoration på eller ha som en pall att ta fram när du behöver en extra plats. Den finns även i en högre modell.

Produktspecifikation
Färg: Turkos
Material: Stål
Maxvikt: 135 kg
Varumärke: Vintage
CO2e-utsläpp: 16,3 kg
Varav emballage: 15%
Varav material: 24%
Varav energi: 57%
Varav transport: 4%
Ursprungsland: Indien
Omdömen
Medelbetyg 3 av 5 Antal betyg 1
För att lämna ett omdöme bör du tidigare köpt denna produkt samt logga in på din kundprofil.
Omdöme 3 av 5
Caroline
|
2022-02-16
Knallturkos och inte dovt turkos som den ser ut på bilderna. Lite rangligare än de andra Marseillepallarna vi köpt, men den får stanna kvar och bli ommålad i nån lämpligare kulör.
Logga in
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.