Pall 'Arvid' 33x23 cm - Reforma Sthlm

Pall 'Arvid' 33x23 cm

549 kr
(MVA og toll inkl)
Leveranstid: 46-51 arbetsdagar

Klimatneutrala möbler

Fri frakt över 999 kr

Köp nu, betala i augusti

Vår unika prisgaranti

 • Denna härliga pall kallas för 'Arvid' och är gjord av teakrot. Pallen har en ljus fräsch färg, är liten och nätt. Pallen kan användas som dekoration eller som extra sittplats när detta behövs. På denna kan du ställa din ljusstake eller din vas med blommor i. Att inreda hemmet med naturmaterial som denna pall ger ett fräscht och bohemiskt intryck. Passa på att inreda med andra naturmaterial och ljusa färger för att förstärka intrycket ytterligare.
  Bredd: 23 cm
  Höjd: 31 cm
  Längd: 33 cm
  Material: 100% Teakrot vilket innehåller naturlig olja som kan ge märken på ömtåliga ytor. Sprickor och ojämnheter är en naturlig del av produkten.
  Färg: Natur
  Varumärke: Affari
  Hållbarhet: Läs gärna vår återvinningsguide!

  Toppsäljarna i denna kategori

  20
  RESPONSIBLE
  Pall 'Rustic' 75 cm - Trä/Stål
  479 kr (599 kr)
  1-2 arbetsdagar
  20
  Pall 'Marseille' - Svart 70 cm
  829 kr (1039 kr)
  1-2 arbetsdagar
  Info Köp
  67
  Pall 'Marseille' - Vitlack 45 cm
  279 kr (839 kr)
  1-2 arbetsdagar
  Info Köp
  RESPONSIBLE
  Pall 'Mosaic Teak' - Natur
  1499 kr
  10-15 arbetsdagar

  Andra köpte även

  Pall 'Arvid' Ø 30 cm
  493 kr
  46-51 arbetsdagar
  RESPONSIBLE
  Väggdekor - Palm (S)
  371 kr
  17-22 arbetsdagar
  Träbänk 'Nadi'
  727 kr
  1-2 arbetsdagar

  omdömen (0)

  0 omdömen
  Recycled materials

  Recycled Materials

  22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

  Sustainable transport

  Sustainable Transport

  Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

  Buy For Good

  Buy for good

  För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

  Locally produced

  Locally produced

  Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

  Sustainable packaging

  Sustainable Packaging

  Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

  Good working conditions

  Good Working Conditions

  Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

  Certified factories

  Certified Factories

  De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

  Animal welfare

  Animal Welfare

  För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

  Biodegradeable

  Biodegradeable

  Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.