Plafond 'Swan' 5 - Vit | | |

Plafond 'Swan' 5 - Vit

1699 kr
(MVA og toll inkl)
Leveranstid: 47-52 arbetsdagar

Klimatkompenserade möbler

Fri frakt över 999 kr

Köp nu, betala i december

Vår unika prisgaranti

 • En klassisk och elegant plafond från Globen Lighting. Lampan har en skena med fem vinklingsbara skärmar i böjande form som går att rikta i höjd och sidled. Detta gör att lampan passar perfekt i hallen eller framför garderoben när du behöver riktat ljus. Lampan är gjord av vitlackerad metall med detaljer i borstad mässing som gör att lampan känns exklusiv. Lampan har en 200 cm lång vit textilkabel med kopplingsbox, kronkoppling medföljer ej. Lampan levereras med två stycken metallupphäng för montering i tak eller på vägg.
  Material: Tillverkad av metall.
  Sockel: GU10
  Watt: 28 W
  Ljuskälla Ingår: Nej
  Höjd: 15 cm
  Djup: 6 cm
  Bredd: 153 cm
  Färg: Mässing/Guld, Vit
  Varumärke: Globen Lighting
  Hållbarhet: Läs gärna vår återvinningsguide!
  CO2-utsläpp: Under beräkning

  Toppsäljarna i denna kategori

  Andra köpte även

  Plafond 'Swan' 3 - Vit
  1299 kr
  47-52 arbetsdagar
  21
  RESPONSIBLE
  Fåtölj 'Gori' - Vit/Teddy
  2999 kr (3799 kr)
  10-15 arbetsdagar
  20
  Stol 'Alta' - Natur
  1999 kr (2499 kr)
  51-56 arbetsdagar
  Info Köp
  21
  Träbänk 'Nadi'
  589 kr (743 kr)
  1-2 arbetsdagar

  omdömen (0)

  0 omdömen
  Recycled materials

  Recycled Materials

  22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

  Sustainable transport

  Sustainable Transport

  Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

  Buy For Good

  Buy for good

  För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

  Locally produced

  Locally produced

  Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

  Sustainable packaging

  Sustainable Packaging

  Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

  Good working conditions

  Good Working Conditions

  Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

  Certified factories

  Certified Factories

  De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

  Animal welfare

  Animal Welfare

  För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

  Biodegradeable

  Biodegradeable

  Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.