Gulliga Lampor till Barnrummet / Barnlampor - Bästa priserna - Online på Reforma Sthlm

Lampor till Barnrummet

Belysning och lampor är viktigt i alla hemmets rum, inte minst i barnrummet! Belysning främjar lekfullhet, kreativitet och skapar en hemtrevlig och mysig känsla för dem små. Vi på Reforma har härliga lampor som både är stilfulla och kreativt utformade - lampor som både kan älskas av barn och vuxna!

Lampor och belysning till barnrummet online hos Reforma

Belysning är den perfekta inredningen för att skapa en sagolik värld inne i barnrummet. Vårt utbud av lampor till barnrummet är perfekta för att främja lekfullhet, skapa mysig stämning vid kvällsläsningen och ge det perfekta ljuset för den mörkrädda. Inred med coola vägglampor, gulliga lampor eller bordslampor som skapar lugn och harmoni. Upptäck vårt sortiment nedan!

Filtrera på
Varumärke
Kategori
Färg
Pris
Max Watt
Sortera
76
Originallampa - vintage
489 kr (1999 kr)
1-2 dagar
Köp
Info
28
Fabrikslampa vintage
1049 kr (1449 kr)
1-2 dagar
Köp
Info
66
Fabrikslampa vintage
699 kr (2049 kr)
1-2 dagar
Köp
Info
64
Taklampa Vintage Barn - Svart 36 cm
899 kr (2529 kr)
1-2 dagar
Köp
Info
50
Taklampa Vintage Barn - Vit 36 cm
369 kr (739 kr)
1-2 dagar
Köp
Info
31
Industrilampa vintage - patinerad vit
679 kr (989 kr)
1-2 dagar
Köp
Info
45
Få kvar!
Fabrikslampa vintage - Antikt vit/Patina
1039 kr (1879 kr)
1-2 dagar
Köp
Info
19
Taklampa Vintage Barn - Svart 26 cm
479 kr (595 kr)
1-2 dagar
Köp
Info

Barnlampor från Globen Lighting

Hos oss på Reforma kan du beställa hem fina lampor med hög designfaktor och kvalité - perfekt anpassade för barnrummet. Vi erbjuder gulliga lampor som dina barn kommer att älska under lång tid framöver. Upptäck våra klassisk och populära modeller, alla i härliga färger som enkelt kan matchas med resten av inredningen i barnrummet där hemma.

Lekfulla barnlampor online

Barndomen handlar mycket om lek och att vara kreativ. Barnens rum är det stället i hemmet där de ska kunna uttrycka sig och få utlopp för deras unika tänkande och låta kreativiteten flöda. För att främja lekfullheten kan det hjälpa mycket att tänka på att inreda inspirerande och roligt! Med våra härliga barnlampor kan du tillföra ett härligt ljus i rummet samtidigt som rummets helhet kan höjas. Vårt utbud av lampor till barnrummet består av lampor i olika modeller former, färger, texturer och strukturer som skapar perfekta kontraster och bidrar till kreativitet och spänning i barnrummet!

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

ny kund? Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på instagram för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter!
Ange koden i kassan när du handlat klart.
Tack för att du prenumererar!
Ny kund? 
Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter. 
Thank you for subscribing!