Gulliga Lampor till Barnrummet / Barnlampor - Bästa priserna - Online på Reforma Sthlm

Lampor till Barnrummet

Välkommen till Reformas breda utbud av belysning och lampor för barnrummet! När du inreder barnens rum med vackra ljuskällor kommer du omedelbart skapa en hemtrevlig och mysig känsla för de små.

Lampor och belysning till barnrummet online hos Reforma

Hos Reforma hittar du underbar och gullig belysning som passar perfekt för barnens rum. Hos oss hittar du allt från fantastiskt fina bordslampor föreställande gulliga djur, till drömlika taklampor som ser ut som svävande moln. För oss är det lika viktigt att barnen ska ha det fint i sitt rum som de vuxna ska ha i vardagsrummet. Därför finner du hos oss ett brett utbud av olika varianter av lampor till barnrummet, från flera olika varumärken och i flera olika stilar och prisklasser. Att handla lampor och belysning till barnrummet ska vara roligt, inspirerande och enkelt! Välkommen till Reforma när du letar efter lampor för barn!

25
Vägglampa 'Balloon' - Grå
719 kr (959 kr)
1-2 arbetsdagar
51
Taklampa 'Kate' - Rosa
469 kr (948 kr)
1-2 arbetsdagar
25
Vägglampa 'Balloon' - Rosa
737 kr (983 kr)
1-2 arbetsdagar
Taklampa 'Fairy' - Vit
1177 kr
10-15 arbetsdagar

Barnlampor från Globen Lighting och Bloomingville online

Äntligen kan du handla designlampor anpassade för barn billigt online. Hos Reforma finner du gulliga designlampor för barn till ett riktigt bra pris. Exempelvis kan du hos oss handla våra populära taklampor Kate och Frans, som båda modellerna kommer i flera olika färger för att passa i alla olika barns rum. Det är viktigt att du väljer en taklampa eller bordslampa som du vet att ditt barn kommer att älska. Just därför är det viktigt för oss på Reforma att kunna erbjuda flera olika varianter och stilar på barnlampor så att varje barnrum ska kännas lika unikt som ditt barn är! När du handlar på Reforma kan du alltid förvänta dig trygga betalningar, öppet köp och snabba leveranser. Välkommen till Reforma när du vill handla barnlampor på nätet!

Gulliga och prisvärda barnlampor i rosa, vitt och blått

Hos Reforma Sthlm finns all tänkbar typ av belysning och lampor du kan tänkas vilja ha i dina barns rum! Att dekorera hemmet med gulliga lampor anpassade för barn är en av de viktigaste sakerna för att skapa en harmonisk och hemtrevlig inredning till de små. Hitta dina nya lampor för barnen här hos oss på Reforma Sthlm! Vi har mängder med belysning för barn i flera olika stilar, material och prisklasser så att just du ska kunna hitta den belysning som passar inredningsstilen i ditt barns rum bäst! Oavsett om du vill ha lampor med modern eller vintage stil så hittar du det hos oss! Med varumärken som House Doctor, Bloomingville, Nordal, Hubsch, Ib Laursen och Trademark Living kan det till och med bli svårt att välja bland alla lampor i vårt sortiment! Välkommen till oss på Reforma Sthlm när du vill köpa lampor och belysning till barnrum på nätet!

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.