Köp Kuddar, Filtar & Plädar för Barn - Bästa priserna - Online på Reforma Sthlm

Textilier till barnrum

Att mjuka upp din inredning med vackra och dekorativa textilier är lika viktigt i sovrummet som i barnrummet. Här hittar du Reformas breda sortiment av textilier för barnens rum!

Handla textilier till barnrummet online hos Reforma

Inget barnrum är komplett utan mjuka textilier som t.ex. mysiga filtar och kuddar som gör att rummet känns hemtrevliga och inbjudande att mysa i! Hos Reforma hittar du massor av textilier som passar fint i barnrummet, med gulliga färger och motiv. Nedan finns textilier, plädar, kuddar och mycket mer i alla olika prisklasser, stilar och färger!

60
Pläd med ränder - Röd/Vit
267 kr (667 kr)
10-15 arbetsdagar
Barnkudde - Rosa/Röd
417 kr
1-2 arbetsdagar
Kudde 'Moln' - Vit
441 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Sänghimmel 'Ronja' - Blå
1091 kr
1-2 arbetsdagar
35
Barnkudde - Blå
506 kr (774 kr)
1-2 arbetsdagar
32
Kudde 'Comfy Me' - Brun
548 kr (802 kr)
1-2 arbetsdagar
Pläd 'Lara' - Rosa/Ull
999 kr
10-15 arbetsdagar
Sänghimmel - Natur/Vit
1893 kr
6-10 arbetsdagar
Dockhus - Natur
2597 kr
10-15 arbetsdagar
Gosedjursdockor - Multi
597 kr
10-15 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Sänghimmel 'Ronja' - Rosa
1091 kr
10-15 arbetsdagar
Docksäng 'Rainbow' - Natur
875 kr
10-15 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Sänghimmel 'Ronja' - Brun
1091 kr
10-15 arbetsdagar

Handla textilier, filtar och kuddar till barnrum online hos Reforma

Är du ute efter ett kvickt och snabbt sätt att pigga upp stilen och känslan i barnens rum? Då är lekfulla och dekorativa textilier en bra väg att gå! Med t.ex. en gullig kudde ger du barnrummet en ny känsla på nolltid och ditt barn kommer älska förändringen! Hos oss på Reforma hittar du därför superfina och prisvärda textilier som passar fint in i barnens rum, med gulliga färger och motiv. Här nedan hittar du barntextilier i flera olika prisklasser, modeller, material och färger!
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Få förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter genom våra inspirerande nyhetsbrev!