Shaker 'Cocktail' - Glas/Guld - Reforma Sthlm

Shaker 'Cocktail' - Glas/Guld

230 kr
(MVA og toll inkl)
Leveranstid: 26-31 arbetsdagar

Klimatneutrala möbler

Fri frakt över 999 kr

Köp nu, betala i november

Vår unika prisgaranti

 • Lyxig cocktail-shaker du lika väl kan använda till att blanda din drink som till att servera den i. Den är tillverkad av glas med ett dekorativt mönster runt hela och en kant i guldfärgat rostfritt stål som ger en exklusiv touch. Locket är också tillverkat av rostfritt stål i en guldig färg. Behållaren rymmer 385 ml och glaset tål diskmaskin (locket tål ej diskmaskin). Då shakern har en stilren design och form, passar den utmärkt att ha framme som dekoration när den inte används.
  Diameter: 8.5 cm
  Höjd: 22 cm
  Material: Glas med lock i rostfritt stål.
  Skötselråd: Bör ej användas i mikrovågsugn och ugn. Behållare fungerar i diskmaskin. Locket bör inte diskas i maskin.
  Färg: Mässing/Guld , Transparent
  Varumärke: Bloomingville
  Hållbarhet: Läs gärna vår återvinningsguide!

  Toppsäljarna i denna kategori

  Vinställ 'Gany' - Svart
  11163 kr
  10-15 arbetsdagar
  Vinställ 'LORENZO' - Svart L
  1803 kr
  10-15 arbetsdagar
  Ishink 'Ananas' - Guld
  639 kr
  16-21 arbetsdagar
  Vinställ 'LORENZO' - Svart S
  938 kr
  6-10 arbetsdagar

  Andra köpte även

  omdömen (0)

  0 omdömen
  Recycled materials

  Recycled Materials

  22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

  Sustainable transport

  Sustainable Transport

  Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

  Buy For Good

  Buy for good

  För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

  Locally produced

  Locally produced

  Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

  Sustainable packaging

  Sustainable Packaging

  Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

  Good working conditions

  Good Working Conditions

  Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

  Certified factories

  Certified Factories

  De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

  Animal welfare

  Animal Welfare

  För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

  Biodegradeable

  Biodegradeable

  Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.