Fri frakt över 999 kr      Prisgaranti       200% klimatkompenserat
Laddar
Kampanj

Bar Set 'Hovmanstorp' - Svart

6899 kr / 5179 kr
5179 kr
5179 kr
 
Leverans:  1-2 veckor

Klimatkompenserade möbler

Fri frakt över 999 kr

Köp nu, betala om 60 dagar

Vår unika prisgaranti

Produktbeskrivning
Upptäck den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet med Hovmanstorp barset. Tillverkat av hållbar rotting och med en elegant glasskiva på bordet, är detta barset en smakfull möbelgrupp som kompletterar varje utomhusmiljö. Den svarta färgen ger en modern och sofistikerad touch, medan den luftiga designen gör det enkelt att placera den var som helst utomhus. Oavsett om det är på balkongen, terrassen eller i trädgården kommer Hovmanstorp att vara en stilfull prydnad. Stolarna, skapade med komfort i åtanke, kommer med matchande dynor för extra bekvämlighet. Varje stund vid detta barset blir en njutning när du slår dig ner och kopplar av i den eleganta atmosfären. Hovmanstorp barset är inte bara en möbelgrupp, det är en inbjudan till avkoppling och socialt umgänge. Låt detta praktiska och stilfulla barset bli en central del av ditt utomhusliv och njut av varje ögonblick i elegans och bekvämlighet.
Rätt mått:

Bredd bord 60
Längd bord 100
Höjd stol 105
Bredd stol 40
Djup stol 40
Höjd stol 70
Egenskaper
Färg: Svart
Material: Ben,skiva och sits i konstrotting
Varumärke: Garden Prestige
CO2e-utsläpp: Under beräkning
Ursprungsland: Kina
Omdömen
Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
För att lämna ett omdöme bör du tidigare köpt denna produkt samt logga in på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Logga in
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.