Inredningstips inför hösten 2021
REFORMAS INREDNINGSBLOGG
 Inredningstips inför hösten 2021

Inredningstips inför hösten 2021

Höstens inredningstips är äntligen här! Lyft upp hemmet inför dom mörka höstdagarna genom att inreda ditt hem på bästa sätt. Just hösten är en perfekt årstid för att få en ny härlig känsla i hemmet. Små detaljer på ditt hemmakontor, mysbelysning eller nya posters kan göra stor skillnad. Här kommer Reformas bästa tips för att göra det extra mysigt i ditt hem!

Höstens mysbelsning

Nu är hösten här och vad passar inte bättre än en ny mysbelysning för att lysa upp dom mörka höstdagarna. Belysning är a och o för att få en extra mysig känsla i hemmet. Rätt belysning är viktigt i alla rum såsom hall, sovrum och vardagsrum för att få en mysig helhetskänsla i ditt hem. Varför inte ha en lampa som en snygg detalj och för att öka mysfaktorn, eller som en färgklick i ditt hem. Denna magiska Bordslampa 'Cupola' från HKLIVNG passar i dom flesta hemmen och tillför inte bara ljus och värme, den blir även en lyxig och fin inredningsdetalj som passar perfekt på byrån i hallen eller på sidobordet i vardagsrummet. För dig som har ett extra öga för design är bordslampan 'Natika' från Bloomingville ett måste. Inte nog med det så basen handgjord av terracotta målat i blå färg som är format i massa intressanta mönster, vilket gör denna lampa extra unik. Den passar perfekt i ljusa hem som vill få in lite färg i höst! Ljuslyktor är något som vi vill ha mycket av i höst för att höja mysfaktorn till max. Med DETTA set från bloomingville som kommer med 6 ljuslyktor i olika storlekar och former samt en vacker träbricka där du kan ställa dina lyktor så får du snabbt en mysig känsla i ditt hem. Den passar perfekt på matbordet eller varför inte sprida ut lyktorna? Vart du än placerar den, kommer ljuslyktorna att tillföra en härlig energi till ditt hem!

Klassisk skandinavisk design – inred med trä

Trä trenden fortsätter att dominera även i höst. Det skapar en varm och naturnära känsla vilket vi älskar. Det mest populära nu är träbord men även inredningsdetaljer i trä ser vi bli allt mer populära i hemmen. 
HK living har mängder av naturfärgade möbler, bland annat detta Soffbord 'Webbing' som är ett vackert bord både gjort av rotting och trä vilket gör det modernt och skapar en härlig känsla i hemmet. I vårt sortimentet kan du även hitta denna stilsäkra och bekväma lougnestol, som är tillverkad av teak-trä och webbing. Stolen utstrålar charm och modern lyx, den är enkel att placera ut eftersom den passar lika bra i
hallen som i sovrummet eller vardagsrummet .

Skapa känsla i hemmet med posters

Hösten är en perfekt årstid för en ändring i hemmet och få en ny och fräsch start. Det är vanligt att vi tröttnar på våra möbler eller inredning och vill göra om allt men det finns faktiskt ett väldigt lätt sätt att få hela rummet att kännas som nytt, vilket är att byta ut dina posters. Det kan få hela rummet att kännas som nytt och skapa en helt annan känsla. Med DENNA post som finns i flera olika motiv, så skapar du en harmonisk och lugn känsla i hemmet som passar perfekt för denna årstid, motivet från vackra naturen bidrar även till att rummet får en skandinavisk och skön inredning stil!

Grönt i hemmet

Grönt i olika nyanser är en trend som fortsätter att vara populär i höst. Grön är en färg som utstrålar harmoni, lugn och gör ditt hem mer levande! Det räcker ibland med små detaljer, eller varför inte denna Fåtölj Rio i en härlig mörkgrön nyans för att få en skön naturkänsla i vardagsrummet! Fåtöljen är dessutom tillverkad i en miljöcertifierad fabrik där tillverkningen sker så medvetet och hållbart som möjligt! För dig som vill få in gröna färger som en detalj i ditt hem så gör du det enkelt med dessa kuddfodral 'Corduroy' som skapar en trendig och uppiggande känsla i hemmet, passar perfekt i sovrummet eller på soffan.

Mysiga hemmakontor

I Hemmakontoret har det blivit extra viktigt att lägga mycket kärlek på nu i corona pandemin eftersom vi spenderar en stor del av våran vardag där. Eftersom allt fler jobbar hemifrån så underlättar det att göra hemmakontoret så trivsamt som möjligt. Ergonomiska arbetsstolar är något som vi värdesätter extra mycket idag, vintageinspirerade kontorsstolen 'Nikki' från Zuiver som både är snygg och bekväm gör det enkelt att ställa den vart som helst i hemmet! Många kanske inte har ont om mycket plats och behöver ett litet och smidigt skrivbord, då är Skrivbordet 'Amster' – Ek/svart Perfekt då de både är nätt och stilfullt. Sista touchen på ditt hemmakontor skapar du med denna Bordslampa 'Club' från Housedoctor. Den är väldigt klassisk och elegant och höjer mysfaktorn på hemmakontoret en höstdag!

Spakänsla i badrummet

Hösten är en perfekt årstid för att ta hand om dig själv och boosta ditt inre. Vad är inte bättre än att skapa en härlig spakänsla i badrummet? Låt badrummet bli en favoritplats i höst när du gör din hudvårdrutin eller när du tar ett varmt bad efter en kall dag. Badrummet kan ibland kännas svårt att inreda men det är enkelt att få en lyxigare känsla med vissa knep. En mysig badrums matta i dessa kalla höstdagar är första steget för att direkt få en ombonad och varmare känsla i badrummet. Badrumsmattan 'Luna' från NORDAL är både snygg, mjuk och skön att gå på! En annan sak som skapar en harmonisk och lyxig känsla i ditt badrum är denna Doftspridare 'Vivid Shades' från MERAKI, den luktar inte bara fantastiskt utan passar även perfekt in som en fin inredningsdetalj. Ett annat tips är att skaffa snygga brickor för dina tvålar och produkter vilket gör snabbt att badrummet får en mer lyxig känsla. Sist men inte minst så kan faktiskt en snygg tvättkorg göra mycket. Denna tvättkorg 'Laundry' från Dixie är både praktiskt och snygg med sina smarta mått. Det blir en fin inredningsdetalj i badrummet, men funkar även lika bra i sovrummet med sitt moderna utseende!

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden ahhHEf:
Kommentarer:
Fortsätt »
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Få förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter genom våra inspirerande nyhetsbrev!