Ätnligen: Handla Cozy Living online hos Reforma!
REFORMAS INREDNINGSBLOGG
Ätnligen: Handla Cozy Living online hos Reforma!Vi välkomnar det Unga Danska interiörvarumärket Cozy Living till Reforma!

Vi är stolta över att vi nu säljer inredning från Cozy living hos oss. Cozy Living har sin bas i Köpenhamn, Danmark. Det är ett ungt märke men ack så populärt. Varumärket strävar efter att skapa interiörer som främjar en mysig livsstil men med en perfekt look. Designen är nordisk och materialval och handgjorda detaljer är i stort fokus.

Krokar/Knoppar från Cozy Living

Dessa snygga krokar går även att använda som knoppar på byråer och skåp. Alla knoppar har ett knoppfäste av mässing. Själva knoppen finns i olika material som glas och sammet. De krokarna som har en knopp av sammet finns även i flera olika storlekar. De olika storlekarna är small, medium och large vilket gör att det finns en knopp/krok som passar alla. Krokarna gör sig väldigt bra på väggen som krok till dina finaste saker. Sammetskrokarna är perfekta att hänga upp sina finaste väskor på, eller varför inte sina smycken? Användningsområdenas är oändliga. Det är bara fantasin som sätter stopp. Krokarna är även väldigt fina att blanda på väggen i både storlek och färg för att skapa en mer dramatisk vägg med krokar.

Soffbord och loungebord från Cozy Living

Cozy Living har skapat massor av fina soffbord och loungebord. Soffbord är något som kan göra väldigt mycket i ett vardagsrum så därför bör man välja ett med omsorg. Detta har Cozy Living verkligen fattat och har skapat soffbord som är utöver de vanliga. Bland alla godbitar hittar vi ett magiskt soffbord i betong och med svarta ben av järn. Även ett fantastiskt fyrkantigt marmorbord med mässing ben. Sedan har Cozy Living skapat ett unikt soff-/loungebord som utstrålar lyx, det har en snygg borstad svart fot med en topp av mässing och bordskiva i glas.. Alla soffbord passar lika bra som just soffbord men även lika bra som loungebord i en fin loungedel.

Fåtöljer från Cozy Living

Fantastiskt detaljrika fåtöljer i sammet med häftiga mässingsdetaljer. Fåtöljernas ben är i härligt mörkt trä gifter sig väl med så väl designen som materialvalen och denna möbel blir därför ett perfekt komplement i din inredning. Fåtöljen kan göra mycket i ett rum utan att ta upp ondigt mycket plats. Förutom att självklart fungera som en extra sittplats så kan den skapa ett mer ombonat vardagsrum. Om man inte vågar köpa sin soffa i någon härlig färg så är fåtöljen ett utmärkt alternativ att våga ta en lite mer skarp färg för en färgklick i hemmet. Fåtöljen är även väldigt fin att placera i ett hörn i sovrummet.

Plädar från Cozy Living

Cozy Living har skapat de mest perfekta ullplädarna som finns. Här har de verkligen tänkt till vilket märks i både design och funktion. Plädarna finns i trendiga färger såsom gul, grå, rosa, grön. Filten uppgraderar vilken soffa som helst till att bli mycket mer inbjudande och mysig. Förutom att pläden är estetiskt perfekt är den även väldigt användbar. Ullpläden är användbar vid flera olika tillfällen. Tillexempel till att värma sig i under kalla sommarnätter ute i trädgården, eller att mysa under i soffan när hösten närmar sig. Matcha ullfilten med en fin sammetskudde från Cozy Living för att uppnå total myskänsla.

Överkast från Cozy Living

Snygga design överkast med de perfekta detaljerna. Textilierna är våffliga i sin struktur vilket gör dessa sängöverkast mer spännande än traditionella överkast. De har även kant av sammet som gör att sängöverkastet känns lyxigt. Sängöverkastet finns i flera storlekar vilket gör att de passar alla hemmets sängar. Sängöverkasten finns också i flera fina kulörer. Sängöverkastet gör att sängen ser alltid ut att vara bäddad och hela sovrummet upplevs mer städat. För att uppnå den perfekta looken på sin säng så rekommenderar vi att komplimentera med prydnadskuddar i sammet.

Sammetskuddar från Cozy Living

Sammetskuddar, sammetskuddar och sammetskuddar, vi får inte nog! Dessa underbara skapelser passar i alla hem. Alla bör ha en sammetskudde. Förutom att de är just av materialet sammet och väldigt mjuka och sköna att ligga på så är de snygga. De kan fungera som en fin detalj i soffan eller på sängen. Sammetskudden finns i en mängd olika färger vilket gör att de finns en för alla smaker. Prydnadskuddar är även perfekta att använda sig av om man vill ändra utseendet i ett rum.Bara genom att byta ut prydnadskuddarna i soffan kan utseendet bli helt annorlunda. Låt Cozy Livings fina sammetskuddar få flytta in.

Soffor från Cozy Living

Cozy Living har skapat soffor som är ögoninfallande snygga och med hög komfort. Sofforna finns i två snygga kulörer som är enkla att matcha till de mesta andra färger, vilket gör att de passar i alla olika hem och till alla olika stilar. Soffan lämpar sig även väl i kontorsmiljö vilket gör den ultimat för de flesta situationer och miljöer. Tillsammans med ett fint loungebord blir den extra fin. Sofforna kombineras bäst med vackra prydnadskuddar i en utstickande färg som mer dova kulörer. Förutom att den är en fröjd för ögat är den väldigt behaglig och det är lätt att man råkar slumra till när man lägger sig här.

Sittbänkar i sammet från Cozy Living

En sittbänk i sammet med snygga detaljer, vad mer kan man önska av en bänk? Cozy Livngd sittbänkar andas lyx. Den är i en finns i flera fina kulörer och är fina att matcha med sittpuffen 'Marocco' som också kommer från Cozy Living. Sammetsbänken gör sig superfin i hallen som en sitt yta för att ta på sig och av sig sina skor, eller för att lägga ifrån sig sin väska när man kommer hem. Sittbänken är även perfekt att ha vid avslutet vid sängen för att skapa en hotellkänsla i sovrummet. Sammet är ett material som är väldigt trendigt och det är även dessa sittbänkar. Förutom dessa fina möbler vi nämnt innan har vi även sittpuffar, rullvagnar och snygga brickor från Cozy Living. In och ta er en titt bland allt fint detta varumärke har att erbjuda. Vi är säkra på att det kommer finnas något du tycker om!

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden DVEWZk:
Kommentarer:
Fortsätt »
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Få förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter genom våra inspirerande nyhetsbrev!