Fri frakt över 999 kr      Prisgaranti       200% klimatkompenserat
Laddar

Soffbord: Mitten av uppmärksamheten i vardagsrummet

Soffbord är inte bara platser att ställa din kaffe eller bok; de är centrala punkter i vardagsrummet. När du väljer ett soffbord, överväg storleken på ditt utrymme och behovet av förvaring. Ett soffbord med hyllor eller lådor kan ge extra lagringsutrymme för tidningar, fjärrkontroller eller andra små föremål. För att lägga till en extra touch av stil, överväg olika material som glas, trä eller metall, och leta efter intressanta designelement.


Klicka på bilden för att komma till bordet.

Sidobord: Funktion och flexibilitet vid soffan

Sidobord är utmärkta för att lägga till funktionell yta precis vid sidan av soffan. De kan fungera som platser att lägga ner din kopp te eller som en plats för att ställa din läslampa. Ett sidobord med en hylla eller två ger ytterligare utrymme för att organisera och visa dina personliga ägodelar. För att skapa enhet i ditt utrymme, överväg att matcha sidoborden med soffbordet eller andra möbler i rummet.


Klicka på bilden för att komma till bordet.

Matbord: Gemenskap och måltider i fokus

Matbordet är en central plats för gemenskap och måltider. När du väljer ett matbord, överväg antalet personer som du vill kunna rymma och storleken på ditt utrymme. Utökbara matbord är utmärkta för att anpassa sig till olika sällskap och behov. Komplettera matbordet med matchande stolar för en enhetlig look och överväg att välja ett matbord i ett material och en stil som kompletterar resten av din inredning.


Klicka på bilden för att komma till bordet.

Skrivbord: Skapa ett fokuserat arbetsområde

Ett skrivbord är mer än bara en plats att arbeta; det är ett område där du kan fokusera och vara produktiv. När du väljer ett skrivbord, överväg storleken på ditt arbetsområde och vilka typer av föremål du behöver lagra. Skrivbord med inbyggda hyllor eller lådor kan hjälpa dig att hålla ditt arbetsområde organiserat och snyggt. För att skapa en personlig touch, välj ett skrivbord i en stil som passar din personliga smak och komplettera det med en bekväm stol.

Nattduksbord: Praktisk lagring vid sängen

Nattduksbord är oumbärliga vid sängen, vilket ger en plats att placera din nattlampa, bok eller vatten. Välj nattduksbord med hyllor eller lådor för extra förvaringsutrymme och överväg material som kompletterar ditt sovrumsmöblemang. Att ha matchande nattduksbord på varje sida av sängen skapar en enhetlig och balanserad look.


Klicka på bilden för att komma till bordet.

Konsolbord: Smidig elegans i hallen

Konsolbord är perfekta för att lägga till funktionell yta i hallen. De ger inte bara en plats att lägga nycklar och post utan kan också användas för att visa dekorativa föremål eller blommor. Ett smalt konsolbord är särskilt lämpligt för små utrymmen, medan ett större konsolbord kan vara en imponerande inredningsdetalj i en rymlig hall.

ARTIKEL 1 1.1  | Visa alla 
Logga in
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.