Barbord och barstolar för en modern bar i hemmet
REFORMAS INREDNINGSBLOGG
Barbord och barstolar för en modern bar i hemmetVälj rätt barbord för din omgivning

När du väljer ett barbord är det viktigt att ta hänsyn till flera faktorer för att säkerställa att det passar både din stil och ditt utrymme. Här är några aspekter att överväga:

Mät noggrant det tillgängliga utrymmet där du planerar att placera barbordet. Det är viktigt att välja ett bord som passar proportionellt i rummet och tillåter tillräckligt med utrymme för att röra sig runt det bekvämt. Om du har ett rymligt utrymme kan du överväga ett större barbord för att skapa en central punkt, medan ett mindre kök eller vardagsrum kan kräva ett mer kompakt alternativ.

För en modern och elegant stil kan du välja ett barbord med rena linjer och en minimalistisk design. Tänk på att välja en form som passar ditt utrymme och dina preferenser. Runda bord ger en mjukare och mer intim känsla, medan fyrkantiga eller rektangulära bord ger en mer strukturerad och formell atmosfär.

Valet av material kan påverka både stilen och känslan i din bar. Glas och metall är populära val för moderna barbord, eftersom de ger en ren och sofistikerad look. Glasbord kan vara särskilt attraktiva eftersom de skapar en känsla av rymd och ljushet. Om du föredrar en varmare och mer inbjudande atmosfär kan du välja ett barbord i trä. Trä ger en naturlig charm och kan vara i olika utföranden och färger för att passa din personliga stil.

Tänk på hur du kommer att använda ditt barbord. Om du har en omfattande samling av glas och flaskor kan du överväga ett bord med inbyggd förvaring som hyllor eller skåp. Detta gör det lättare att organisera och ha allt inom räckhåll när du mixar drinkar. Du kan också leta efter barbord med andra praktiska funktioner, som justerbar höjd eller avtagbara tillägg som förlänger bordsytan vid behov.

Sammanfattningsvis är det viktigt att välja ett barbord som passar både din personliga stil och ditt utrymme. Tänk på storlek, design, materialval och funktionalitet för att skapa en modern och elegant bar i hemmet. Genom att noggrant överväga dessa faktorer kan du skapa en perfekt plats för att njuta av goda drycker och trevliga stunder med vänner och familj.

Barstolar för komfort och stil

När du väljer barstolar är komfort en avgörande faktor. Eftersom du och dina gäster kommer att spendera långa stunder sittandes i dem, är det viktigt att välja stolar som erbjuder tillräckligt med stöd och bekvämlighet. Titta efter barstolar med ergonomisk design som har en bekväm sittplats och eventuellt ryggstöd. Det är också bra att välja stolar med en fotstöd för att ge extra stöd och avlastning för benen.

För att skapa en modern och sammanhängande stil i din bar är det viktigt att överväga designen på barstolarna. Du kan välja mellan olika stilar, från minimalistisk och strömlinjeformad till mer dekorativa och unika. Om du vill ha en modern look kan du leta efter barstolar med rena linjer, enkelhet och elegans. Tänk också på att matcha barstolarnas stil med barbordet för att skapa en enhetlig estetik.

Valet av material på barstolarna kommer att påverka både utseendet och känslan i din bar. En populär trend för moderna barstolar är att använda material som läder eller konstläder. Dessa material ger en sofistikerad och lyxig touch till baren samtidigt som de är enkla att rengöra. Om du föredrar en mer naturlig och organisk känsla kan du välja barstolar i trä. Trä ger en varmare och mer inbjudande atmosfär.

Att ha barstolar med justerbar höjd är en praktisk funktion att tänka på. Det ger dig möjlighet att anpassa höjden på barstolarna efter ditt barbord och olika personers preferenser. Det gör det också enklare att hitta den perfekta sittställningen för komfort och ergonomi.

Färgerna på barstolarna kan antingen harmonisera eller kontrastera med resten av inredningen i din bar. Om du vill ha en enhetlig och stilren look kan du välja barstolar som matchar barbordet eller andra detaljer i rummet. Om du föredrar en mer livlig och kontrasterande stil kan du välja barstolar i en annan färg eller material för att skapa visuellt intressanta effekter.

Sammanfattningsvis är det viktigt att välja barstolar som erbjuder både komfort och stil. Tänk på komfortaspekter som ergonomi och stöd, välj material och färger som passar din stil och överväg praktiska funktioner som justerbar höjd. Genom att noggrant överväga dessa faktorer kan du skapa en modern och elegant bar.

Färger och material för en egen prägel

Materialval för barbord: För att ge din bar en modern touch kan du överväga material som glas, metall eller trä för ditt barbord.

Glasbord ger en elegant och sofistikerad känsla till baren. De skapar också en känsla av rymd och ljushet, vilket kan vara fördelaktigt för mindre utrymmen. Glasbord finns i olika utföranden, till exempel klart glas, frostat glas eller färgat glas. Välj det som bäst passar din personliga stil och övrig inredning.

Metallbord ger en modern och industriell känsla till baren. Material som rostfritt stål eller pulverlackerad metall kan vara populära val. Dessa material är hållbara och lätta att rengöra. Du kan välja mellan olika färger och finishar för att matcha övriga inredningselement.

Träbord ger en varm och inbjudande atmosfär till baren. Trä ger en naturlig charm och kan finnas i olika färger och träslag. För en modern stil kan du överväga trä med rena linjer och minimalistisk design. Träbord kan vara massiva eller ha en träbordskiva med metallben för en intressant kontrast.

Materialval för barstolar: När det gäller barstolar kan du också överväga olika material som läder, konstläder eller trä.

Läder eller konstläder ger en elegant och lyxig touch till barstolarna. Det är också enkelt att rengöra och hålla i gott skick. Du kan välja mellan olika färger och texturer för att matcha din stil. Neutrala färger som svart, vitt eller grått fungerar bra för en modern look, medan djärva färger kan lägga till en livlig touch.

Barstolar i trä ger en naturlig och organisk känsla till baren. Trä kan finnas i olika träslag och färger för att matcha din inredning. Du kan välja mellan barstolar med naturlig träfinish eller lackerade/stainade för att skapa den önskade stilen.

För att skapa en sammanhängande stil kan du överväga att matcha färger och material mellan barbordet och barstolarna. Till exempel kan ett glasbord kompletteras med barstolar i svart läder för en elegant och kontrasterande look. Å andra sidan kan ett träbord harmoniseras med barstolar i matchande trätoner för en enhetlig och naturlig känsla.

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden MrZjdL:
Kommentarer:
Fortsätt »
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Få förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter genom våra inspirerande nyhetsbrev!